Zdravím všechny,
jsem tu nový a chtěl bych Vás požádat o rady a porady. Pomocí "hledat" jsem pročetl snad všechna vlákna na toto téma, podobnost problémů by byla, ale nic co by mi pomohlo.
Auto při zátěži, při prudké akceleraci, při rychlosti 130km/h+ začně lehce cukat, ale stylem, jako by do mě zezadu někdo strkal. Zdá se mi, že to pak už nezrychluje tak pěkně, když to vydržim držet, tak to dál zrychluje, a za dalšách 10km/h+ začne zase, dvakrát třikrát a tak dál. Prosím o radu. Volnoběh hezky pravidelný, řadí taky pěkně, jede i bez plynu po rovince, bez škubání, jen když jdu z neutrálu na zpátečku tak trošku cukne, nic hrozného, musí se na to člověk soustředit aby to postřehl. při dojíždění bez plynu kolísají otáčky v rozmezí cca 500ot/min, podřadí až při delším sešlápnutí brzdy (aby to jako pochopil). Olej v převodovce nevím kdy byl měněn, chystal jsem se na to, od předchozího majitele mám tak akorát čestný pijonýrský. Klapky nevim, EGR nevim, nic nevím, na diagnostice chyba tohoto druhu nebyla, jen odpojovač baterie v řiti.
V servisech mi nic určitého neřekli, hned by měnili hydroměnič a mechatroniku, čemuž bych se nebráníl, ale bojim se aby to ten problém vyřešilo. Prosím vás tedy o radu, než to nakonec odvezu do Inveltu a tam si mě zkasírujou.
Budu rád za každý komentář a názor k věci. Díky Pavel.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nakopávání E60 530d, 2004 automat
Převodovku řeš pouze zde :
http://www.zf-pakra.cz/
Nejvetší profíci, výmena originálního oleje s proplachem a dílama vychází na cca. 7tis bez DPH a samozřejme ti převodovku kompletne z diagnostikujou a překontrolujou asi za 800,- Jakýkoli problém s převodovkou bych řešil přes ne.
Osobně si myslím, že se ti uklidní po kompletní spravný výměne oleje.
Napiš jim, zavolej a rádi ti poradí a vše vysvetlí
Tady na foru je sice spousta moc šikovnjech lidí, ale tohle je fakt složitá věc a komu jinýmu ji sveřit, než přímo odborníkům, školeným přímo výrobcem převodovek s maximálne veškerými zkušenostmi a vybavením.
To je má rada.
http://www.zf-pakra.cz/
Nejvetší profíci, výmena originálního oleje s proplachem a dílama vychází na cca. 7tis bez DPH a samozřejme ti převodovku kompletne z diagnostikujou a překontrolujou asi za 800,- Jakýkoli problém s převodovkou bych řešil přes ne.
Osobně si myslím, že se ti uklidní po kompletní spravný výměne oleje.
Napiš jim, zavolej a rádi ti poradí a vše vysvetlí
Tady na foru je sice spousta moc šikovnjech lidí, ale tohle je fakt složitá věc a komu jinýmu ji sveřit, než přímo odborníkům, školeným přímo výrobcem převodovek s maximálne veškerými zkušenostmi a vybavením.
To je má rada.