Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
problem pomoc
zdravim, vcera na me muj milacek vybehl s prekvapenim, odpoledne jsem normalne nastartoval napsalo mi to ze mam zvysene vybijeni baterie.... normal...to uz znam ,ale pak po ujeti asi 500 metru se mi rozblikali komplet kontrolky ,napsalo mi to chybu ABS ,hnedka to preskocilo na chybu prevodovky a ze mam jet do servisu a automat sel jen na nouzovej rezim, zastavil jsem vypnul motor znovu nastartoval a vse OK auto jelo 30km uplne bez problemu,ale vecer kdyz jsem jel domu z rachoty tak se vse opakovalo, co to je
prosim o radu diky...530d 2005 E61

Opravil jsem si to sám, altík jsem vyndal před barákem a regulátor jsem vyměnil na ponku ve sklepě
Než jsem vyměnil regulátor, nechal jsem altík proměřit u známého (elektromechanik). Vše ostatní bylo v pořádku, tak zbýval jen ten regulátor, který nejde mimochodem jen tak změřit, protože ovládaný nějakou řj, tak že na stole ho nerozchodíš. Existuje na to měřák, ale tady v okolí ho nikdo nemá a v bmw taky ne.

Než jsem vyměnil regulátor, nechal jsem altík proměřit u známého (elektromechanik). Vše ostatní bylo v pořádku, tak zbýval jen ten regulátor, který nejde mimochodem jen tak změřit, protože ovládaný nějakou řj, tak že na stole ho nerozchodíš. Existuje na to měřák, ale tady v okolí ho nikdo nemá a v bmw taky ne.
Mě to vždy udělalo nečekaně, z ničeho nic to hlásilo nefunkční ABS, DSC, automat, pak okna atd. Postupně to s poklesem napětí začalo odpojovat všechny jednotky a během chvíle byla baterka prázdná. Jestli chceš a dojedeš do Sokolova, můžem to napíchnout na diag a v závadách uvidíme, jestli tam byl pokles napětí, regulátor ti seženu taky, když budeš chtít.
..do SZ ti posílám tel
..do SZ ti posílám tel