Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
DO centrál
-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
A baterku jsi měnil? Případně jak a za jakou?
Spousta lidí dělá tu chybu, že vyláme z té klícky původní baterku a místo ní dá "nějakou" podobnou knoflíkovku, jenže kontakt už není takový. Taky někdy odejde mikrospínač nebo při vrácení elektroniky do klíče neusadí lidi tišťák přesně, takže tlačítka nedolehnou na mikrospínače v poloze, v jaké mají.
Spousta lidí dělá tu chybu, že vyláme z té klícky původní baterku a místo ní dá "nějakou" podobnou knoflíkovku, jenže kontakt už není takový. Taky někdy odejde mikrospínač nebo při vrácení elektroniky do klíče neusadí lidi tišťák přesně, takže tlačítka nedolehnou na mikrospínače v poloze, v jaké mají.
E61,rv06
Zdravim chlapy, mam prosbu
Prestalo me fungovat DO pres klic. Manualne jde odemknout a vse jinak funguje jak ma. Jen pouze nejde na klici dalkove odemknout, zamknout ani otevrit na dalku kufr.
-Prvni co me napadlo je baterie v klici..Jaka je v klici baterie a da se nejak neinvazivne rozebrat a vymenit (i kdyz by se mela dobijet po strceni do zdirky)?
-Dale me napadlo jak jsem se tu docetl prelamane kable kufru, nebo antena?
Uz se nekomu prihodil stejny problem a jake bylo reseni? Jak nejlepe ted postupovat.
Diky moc..

Zdravim chlapy, mam prosbu
Prestalo me fungovat DO pres klic. Manualne jde odemknout a vse jinak funguje jak ma. Jen pouze nejde na klici dalkove odemknout, zamknout ani otevrit na dalku kufr.
-Prvni co me napadlo je baterie v klici..Jaka je v klici baterie a da se nejak neinvazivne rozebrat a vymenit (i kdyz by se mela dobijet po strceni do zdirky)?
-Dale me napadlo jak jsem se tu docetl prelamane kable kufru, nebo antena?
Uz se nekomu prihodil stejny problem a jake bylo reseni? Jak nejlepe ted postupovat.
Diky moc..

Pristrojovka nic nehlasi..
Vsecko ostatni funguje jak ma, o kabelech vim ze mohou trapit, ale je mi divne z vse jine funguje..
Jeste jsem se nekde docetl ze se da nejak sparovat dalka? Nezna nekdo navod, treba to by pomohlo. A nebo me pak napadlo do bmw zda nemohou zdiagnostikovat klic zda je chyba v nem nebo ne, ale tam se stejne driv jak po vanocich nedostanu, a buh vi zda to vubec jde..
Vsecko ostatni funguje jak ma, o kabelech vim ze mohou trapit, ale je mi divne z vse jine funguje..
Jeste jsem se nekde docetl ze se da nejak sparovat dalka? Nezna nekdo navod, treba to by pomohlo. A nebo me pak napadlo do bmw zda nemohou zdiagnostikovat klic zda je chyba v nem nebo ne, ale tam se stejne driv jak po vanocich nedostanu, a buh vi zda to vubec jde..
zkus spárovat klič > https://www.youtube.com/watch?v=aje2eoDg5v8
nebo napiš do strejdy Google: BMW e60 intialization key
nebo napiš do strejdy Google: BMW e60 intialization key
Dik za tip. Predpokladam ze kabely nijak jinak nezkontroluji nez opravou a budu muset holt udelat.. Zesak mam rozumet nejaky zesilovac na DO zevnitr 5dveri pod spojlerem? ho zkusim rozebrat a zkontrolovat, kazdopadne v poslednich 2 dnech neprselo, a nejde to az ode dnes..
A jeste sjedu do bmw, pry umi zjistit zda klic funguje jak ma a vyloucit klic..
A jeste sjedu do bmw, pry umi zjistit zda klic funguje jak ma a vyloucit klic..