vime samozrejme. nacist, obhlednout jak je na tom auto po elektricke strance, smazat a hotovo. Pokud tam bude zavad vic, podobnych tak to zacit resit. Ale prvotni je to napichnout, je to uz mladsi auto, par lidi to bude umet vcetne mne, zalezi odkud jsi...
Neboj, nebudou. Mas prilis mlade auto na velke problemy. Prvky aktivni bezpecnosti si to hlida hodne, takze v podstate maly chvilkovy problem kdy jakakoliv jednotka neodpovi v definovanem case nebo pytle ztrati svou nominalni hodnotu nebo se presune mimo toleranci vyskoci problem ze ma clovek mazat do servisu a nejde to smazat jinak nez prave tou diagnostikou. Ale urcite si nech vyjet vypis zavad.
No a nebo to taky nejakou tu kacku stat muze, vsichni vi a boji se kdy se decka objevi :mrgreen::mrgreen:
Díky za uklidnění, o dečce jsem taky už slyšel. A prý by k mému auto měla být vyhlášená svolávací akce, nevíš jaká ? Co stojí výměna té dečky v autor.servisu ? Jinak mám 525d x-drive e60 automat tuším 4/2009
Jsem se mu ozval, má prý plno, ale na příští týden se domluvíme.. pokud mi v autorizáku řeknou, že je to dečka tak ho to nechám smazat,zablokovat a bude to buřtcajk
no asi máš pravdu, toš to nechám opravit.. nechal jsem se od něj ukecat.. toho bůra nebo sedmičku jima za to dám.. třeba se pak ke mě budou chovat trochu líp. Jsem tu sice novej, ale začíná se mě tu líbit.
Tak jsem dnes navštívil aut. servis.. přístup celkem ok.. za diagnostiku a prý rozebrání sedačky řidiče a promazání kontaktů si řekli 1900 s tím, že je závada odstraněna.. ujel jsem tak 20km a zase na mě vyběhla hláška viz.začátek tématu.. zítra jim tam zavolám a jsem zvědavej jak se k tomu postaví. Nějaké nápady ?
I když jsem podobný scénář očekával, nestalo se tak. Znovu prý zkontrolovali každej kábl, proměřili, pohledově počekovali a opět smazali chybu s tím, že teď to chybu nehlásí. Pokud to zase začne hlásit chybu tak je error v hlavové opěrce, která origo stojí 4700Kč. Tak jsem zvědavej. S autem jsem spokojenej, baví mě a všechno. Jen tohle mě mrzí.