Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Ukradená e34 540
Zdravim,
mezi 1.-3.3.2013 byla odcizena moje e34 v Praze 10 Strašnice,auto bylo v přestavbě na 4.0 s manuálem a zatím nepojízdné SPZ 1SA 8769
Prosím kdyby někdo náhodou zahlédl nebo byl v té době poblíž místa krádeže a viděl něco podezřelého ať dá neprodleně info na tel: 736438687 nebo PČR. Odměna za informace k dopadení zloděje.Prosím předávejte info dál ať jsou takový lidé právem potrestáni.
Díky
mezi 1.-3.3.2013 byla odcizena moje e34 v Praze 10 Strašnice,auto bylo v přestavbě na 4.0 s manuálem a zatím nepojízdné SPZ 1SA 8769
Prosím kdyby někdo náhodou zahlédl nebo byl v té době poblíž místa krádeže a viděl něco podezřelého ať dá neprodleně info na tel: 736438687 nebo PČR. Odměna za informace k dopadení zloděje.Prosím předávejte info dál ať jsou takový lidé právem potrestáni.
Díky
- Přílohy
-
- 426389_2878420295877_299926799_n.jpg (121.06 KiB) Zobrazeno 2149 x
Ivanhoe píše:Jak říkám označenej je a jednou ten motor někde poznám a bude zle....nevynechám žádnej sraz už kvůli tomu motoru.Naštěstí druhý bmw se mnou ty srazy objezdí...
no jo ale co když ten borec to koupí od někoho ? víš co tím chci říci ...
nemúžeš dát na tlamu člověku co si koupí přes inzerát motor nebo třeb dveře na svoje auto ....a netuší že je to z ukradeného auta.
i tato varianta se nabízí ...
to je pravda ....asi bych sledoval inzeráty a případně přemýšel jako detektiv...jak dojít na zloděje...
z 90procent si to musel někdo vyčihnout to auto...bud na webu nebo chodí či jezdí kolem....
Musel to k něčemu potřebovat. odtáhnout nepojizdné auto není jen tak a pokud ano k čemu to potřebuje ? ?
Pár dílů pro sebe a zbytek prodá nebo staví taky speciál a věděl o tom z facebooku nebo to auto viděl delší dobu ?
na díly se přeci kradou auta která mají velkou hodnotu ...
nevim hlava mi nebere to že by to byl běžnej zloděj aut...to určitě ne.
z 90procent si to musel někdo vyčihnout to auto...bud na webu nebo chodí či jezdí kolem....
Musel to k něčemu potřebovat. odtáhnout nepojizdné auto není jen tak a pokud ano k čemu to potřebuje ? ?
Pár dílů pro sebe a zbytek prodá nebo staví taky speciál a věděl o tom z facebooku nebo to auto viděl delší dobu ?
na díly se přeci kradou auta která mají velkou hodnotu ...
nevim hlava mi nebere to že by to byl běžnej zloděj aut...to určitě ne.
upřímně si myslím že pokud to někdo ukradl a opravdu to má na přestavbu je to třeba pro někoho kdo jezdí závody do vrchu nebo já nevim prostě na závody pochybuji že by někdo motor za 15k kradl a riskoval že mu někdop ustřelí hlavu...
Pokud to byla nějaká smažka tak buh ví kde je ted nabízenej na díly někde v BMW vrakovišti a podobně nebo někdo fakt jezdí závody a potřeboval motor.
Mladej kluk co jezdí na srazy pochybuji že by kradl tady někomu auto ..motor atd....
ikdyž možné je vše ...
Ale to bys musel každému lézt pod kapotu i těm závodníkům co stojí na startovní čáře ... a pochybuji že v těch desítkách 4litru v čr potkáš ten pravej.....
ikdyž ti to přeji a držím palce ... ale dle mě to je jak hledat jehlu v kupce sena.
Pokud to byla nějaká smažka tak buh ví kde je ted nabízenej na díly někde v BMW vrakovišti a podobně nebo někdo fakt jezdí závody a potřeboval motor.
Mladej kluk co jezdí na srazy pochybuji že by kradl tady někomu auto ..motor atd....
ikdyž možné je vše ...
Ale to bys musel každému lézt pod kapotu i těm závodníkům co stojí na startovní čáře ... a pochybuji že v těch desítkách 4litru v čr potkáš ten pravej.....
ikdyž ti to přeji a držím palce ... ale dle mě to je jak hledat jehlu v kupce sena.