Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Vodní clony opraveny,dál teče
Je otázka, kdo a jak clony dělal. Pokud to bylo přilepené nevyhovujícím silikonem nebo něčím podobným, prostě se to odlepilo. Pokud dveře doléhají (lze seřídit zámek kdyžtak) a clony jsou ok, nemá tam kudy téct.

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Jj, to máš pravdu, nevšiml jsem si toho o těch odtokách. Už si nepamatuju přesně, kde byly, ale tuším že někde v té spáře v dolní hraně dveří. Pokud je nenajdeš zvenku, tak jedině to na jiném autě okouknout, nebo nezbyde, než jít znovu do dveří zevnitř. Ev. řešení "na hulváta", prostě tam ty díry zespodu vyvrtat 

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Tak popravdě:
Kluci v servisu neměli nic jiného,tak mi tam dali ten silikon na čelní okna s tím,at od toho moc nečekám a že pokud to držet bude,nikdo s tím nehne.
No jedny dveře zatím cajk a druhý právě chcanec.A tak mě napadlo,že po těch létech třeba může být ucpaná díra....Trochu jsem to dnes zkoumal,no rozhodně ty odtoky nejsou nějak hezky vidět....
Díry ne,aby mi neshnily vrata
,ponechal bych origo odtoky,nějak prošťouchnul...
Kluci v servisu neměli nic jiného,tak mi tam dali ten silikon na čelní okna s tím,at od toho moc nečekám a že pokud to držet bude,nikdo s tím nehne.
No jedny dveře zatím cajk a druhý právě chcanec.A tak mě napadlo,že po těch létech třeba může být ucpaná díra....Trochu jsem to dnes zkoumal,no rozhodně ty odtoky nejsou nějak hezky vidět....
Díry ne,aby mi neshnily vrata

Odtokový kanálky jsou úplně vespod dveří, na každý straně dveří jeden. Když se na tu hranu dveří koukneš úplně zespod, tak je musíš vidět (jsou dost velký, plochej šroubovák se tam vešel jak nic
). I ta guma na spodní hraně je trochu vyřízlá, aby to tam teklo.
Nebo si vem třeba konev a lej vodu na okno, aby zatejkala do dveří a hned uvidíš, kde jsou ty kanálky.

Nebo si vem třeba konev a lej vodu na okno, aby zatejkala do dveří a hned uvidíš, kde jsou ty kanálky.
- soukupadam
-
magyar
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
soukupadam píše:čím lepit ty clony? už jsem zkoušel všechno možný a pokaždý se to rozlepí, díky za info
Osobne som kúpil z BMW butylénové pásky, niekde mám aj Part No., tak to môžem vyhrabať. Tiež mi zatekalo, a dosť, po odstránení starej pásky, poriadnom vyčistení alkoholom, nalepení novej, nahriatí horkovzduškou a dolepení clony, to drží ako hovno na nohaviciach

d(- -)b
Taky jsem to lepil silikonem a moc to nedrželo a potom mi člen ardo poradil bitumenový tmel na střechy. Vypadá stejně jako ta páska od BMW, má i stejnou konzistenci a drží stejně dobře a hlavně je za hubičku oproti tý originální pásce.
http://www.denbraven.cz/strecha-a-krov/ ... -cz87.html
http://www.denbraven.cz/strecha-a-krov/ ... -cz87.html
-
magyar
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Birkoff píše:Co chtějí za ten terostat?
Nepamätám si presne cenu, ale bolo to niečo ľahko nad liter v Kč. Doviezol som si to z Nemecka, bolo to komplet balenie 20m, takže odhadom na 4-5 áut by to mohlo stačiť komplet. Ja som z toho spravil komplet moje a kamarátove a zbytok pásky som nechal niekde doma na východe pre horšie časy, keby náhodou (alebo výmena auta)

d(- -)b
- soukupadam
- cmelak
Tak jsem včera lepil tu clonu střešním bitumenovým tmelem od DenBraven jak doporučoval Angelos a drží to suprově, ale problém se zatýkáním je tu pořád, dneska po tom masakrálním dešti mám zase na levý zadní podlaze tak litr vody, už tam nemám ani koberec, dokuď to nevyřeším tak ho tam samozřejmě dávat nebudu..
Nalil jsem si do kanystru vodu a lil to zvenku na okno, zjistil jsem že to normálně teče přes ty díry na špunty co je za ně chycenej tapec dveří.
Tak teď babo raď, vodní clonu zas rozlepit, což už nevím jak půjde dobře s tím bitumenovým tmelem a nebo ten tmel nasrat ještě i na ty díry a hned zacvaknout špunty s tapcem.. Chtěl bych to vyřešit tak aby mi to prostě už nechcalo i když to zas někdy budu rozebírat. Ale nevím příčinu od kuď to chčije a proč právě přes díry na špunty který jsou vlastně dost vysoko..
Chčije to jen přes tyhle dvě díry:

Nalil jsem si do kanystru vodu a lil to zvenku na okno, zjistil jsem že to normálně teče přes ty díry na špunty co je za ně chycenej tapec dveří.
Tak teď babo raď, vodní clonu zas rozlepit, což už nevím jak půjde dobře s tím bitumenovým tmelem a nebo ten tmel nasrat ještě i na ty díry a hned zacvaknout špunty s tapcem.. Chtěl bych to vyřešit tak aby mi to prostě už nechcalo i když to zas někdy budu rozebírat. Ale nevím příčinu od kuď to chčije a proč právě přes díry na špunty který jsou vlastně dost vysoko..
Chčije to jen přes tyhle dvě díry:

Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD