Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
PROSIM O POMOC NEFUNGUJE DISPLEY A RADIO E 60
Prosim o radu a o pomoc odstranit zavadu mam e 60 a zniceho nic mi odesel displey a zaroven i radio nic nefunguje a nesviti po chvilce sice naskoci displey a zacne hrat ale po 1min to zacne hrat jako kdyz neni signal a po 2min to zase cele zhasne nevite nekdo cim by to mohlo byt?nebo jak se to da popripade odstranit a jestli se to nekomu nestalo a vi jak se to da opravit,vymenit budu vdecny za kazdou radu diky vsem 

srek666 píše:Prosim o radu a o pomoc odstranit zavadu mam e 60 a zniceho nic mi odesel displey a zaroven i radio nic nefunguje a nesviti po chvilce sice naskoci displey a zacne hrat ale po 1min to zacne hrat jako kdyz neni signal a po 2min to zase cele zhasne nevite nekdo cim by to mohlo byt?nebo jak se to da popripade odstranit a jestli se to nekomu nestalo a vi jak se to da opravit,vymenit budu vdecny za kazdou radu diky vsem
ak ma v aute telefonny modul, tak najksor skapal a teraz to robi sarapatu na MOST zbernici, preto vypadava zvuk. alebo ti odisiel CCC/M-ASK, podla toho co tam mas ci navi profi, navi business alebo len M-ask bez navi. Na 80% pomoze jeho preprogramovanie.
No ale bez diagnosticky sa nezaobides.... najprv tam a potom uvidis....
airbone píše:srek666 píše:Prosim o radu a o pomoc odstranit zavadu mam e 60 a zniceho nic mi odesel displey a zaroven i radio nic nefunguje a nesviti po chvilce sice naskoci displey a zacne hrat ale po 1min to zacne hrat jako kdyz neni signal a po 2min to zase cele zhasne nevite nekdo cim by to mohlo byt?nebo jak se to da popripade odstranit a jestli se to nekomu nestalo a vi jak se to da opravit,vymenit budu vdecny za kazdou radu diky vsem
ak ma v aute telefonny modul, tak najksor skapal a teraz to robi sarapatu na MOST zbernici, preto vypadava zvuk. alebo ti odisiel CCC/M-ASK, podla toho co tam mas ci navi profi, navi business alebo len M-ask bez navi. Na 80% pomoze jeho preprogramovanie.
No ale bez diagnosticky sa nezaobides.... najprv tam a potom uvidis....
dekuji ti za radu