koukám si takhle po 535d v M-Paketu a slušnou výbavou a narazím na zajímavé dva kousky, pročítám se výbavou a je více než standardní, head up, individual, výhřev a podobné ...
Po důkladné prohlídce fotek, si uvědomuji, že ty auta jsou asi na chlup stejná - jen jinak popsaná, jiný rok, cena a jiné KM. (+-1rok, +- 10 000km a +- 5000Kč) Každé stojí údajně v jiném bazaru, ale obě v Českých Budějovicích.
Myslíte, že jsou tedy stejná? I kola mají stejná, m-znáček na ledvinkách, vnitřek - kůže, dřevo, m-koberečky.
V tomhle případě bych to asi na zjevný problém neviděl, majitel se to bude snažit prodat formou komisního prodeje a v tom případě si tu může nechat inzerovat více bazary. Je to jako když prodáváš barák, taky ho dáš/nedáš více realitkám, je to o povaze majitele.. Prověřil bych to, ale tak jako tak
Je to totéž auto naprosto jasně.
Osobní názor - tenhle model se mi nelíbí, diesel je sprostý slovo, kilometry můžou bejt naprosto klidně stočený a výbava je relativní. Někomu stačí klima, někdo potřebuje i výhřev prdele.
Zjistit VIN, prolustrovat a napíchnout na diag. Neni to auto za 5,50,- a jestli to s koupí myslíš vážně, ta investice se jednoznačně vyplatí.
Každopádně na takové auto už by se určitě jelo s člověkem (technikem), který tomu rozumí a má potřebné vybaveníčko...
Ptž cesta z MB do ČB není za pár kaček...
Spíš zatím hledám, hledám a hledám a na ty nej se pak pojede mrknout...
Na ty 535d tu jsou vesměs pozitivní hodnocení - ať co se týká spotřeby, tak síly motoru, lepší by byla 335d - ale nejsou k mání.
Hledá se za rozumný peníz, ptž jinak přes 350tisíc už se vyplatí vzít 550i, či 330i do LPG, auto je potřeba na delší vzdálenosti, takže spotřeba je na 1.místě a hned za ní výkon ...
Nejhorší na těchto inzerátech je to, že člověk se vláčí přes půl republiky, v inzerátu super stav a ono to je auto před rozpadnutím, tak to bych vraždil.Bohužel tomu nejde předejít...
Je to zajímavé oba jsou prodejci vozů BMW.
ACR na Borku je autorizovaný prodejce a autoiport Mach je dovozce nejen vozů BMW. Vidím to tak, že to Mach přitáhl a prodává přes ACR a to je nějaký divný, protože sám je prodejce těchto vozů. Ještě je teda divnej ten rok výroby PS: u Macha občas nakupuji nějaké díly na mé BMW.
tam nejde o ten celkovej nájezd za x let,tam jde o to že v každé ač stejné nabídce je udáván rozdílný počet km ...víc tenhle nabízený kousek radši nekomentuji
beckham- píše:No, ale vysvětlete mi, když by bylo stočené, jak si to může takový prodejce vozů BMW dovolit? Chápu to někde v bazaru ve vesnici...
Třeba nejsou, ale nájezd 160tisíc od roku 2004/2005 je více než zarážející
Může si to dovolit úplně klidně, tohle nebude jejich dovoz ani ACR a ani Macha .. tohle bude pouhý zprostředkování prodeje nebo výkup (koupili to už stočený) a tudíž žádný záruky co se týče stavu počítadla km nenesou )
jak si to může prodejce dovolit?
naprosto normálně si to může dovolit ... pro příklad
můj kamarád před pár lety dělal prodejce v jednom nejmenovaném ŠKODA autosaloně
a můj kamarád mi taky říkal jak vykupovali na protiúčet ojetá auta
a světe div se, když majitel odjel s novou šáde a starou tam nechal, druhý den stála napulírovaná v bazaru s polovinou km na tacho
teď ta otázka:
jakpak si to může takový oficiální prodejce dovolit?
Joy píše:Osobní názor - tenhle model se mi nelíbí, diesel je sprostý slovo,
Můj osobní názor... mám takovej pocit,že tenhle diesel by tě s tou tvojí 3jkou nechal na světlech a kdekoliv jinde hodně daleko za sebou
Ty si asi dost Sherlock co?
O 3/4 litru vetsi obsah, diky novy technice vyladenej jinak a vymackano z nej vic vykonu. Samozrejme, ze by me nechal za sebou, to ale nic nemeni na tom, ze je diesel satanovo palivo a do BMW nepatri.
Joy píše:Osobní názor - tenhle model se mi nelíbí, diesel je sprostý slovo,
Můj osobní názor... mám takovej pocit,že tenhle diesel by tě s tou tvojí 3jkou nechal na světlech a kdekoliv jinde hodně daleko za sebou
O 3/4 litru vetsi obsah, diky novy technice vyladenej jinak a vymackano z nej vic vykonu. Samozrejme, ze by me nechal za sebou, to ale nic nemeni na tom, ze je diesel satanovo palivo a do BMW nepatri.
Hlavně at tady nazačne dabata o tom, jestli je v BMW lepší benzín nebo diesel. A srovnávat E36 vs E60 je teda fakt něco.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
gunner píše:[quote="Joy"] Osobní názor - tenhle model se mi nelíbí, diesel je sprostý slovo,
Hlavně at tady nazačne dabata o tom, jestli je v BMW lepší benzín nebo diesel. A srovnávat E36 vs E60 je teda fakt něco. [/quote]
Já se k tomu dál vyjadřovat nebudu. Někomu to vyhovuje, budiž, jeho soutěž.