Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

hučí ložisko už druhé nové, prosím help :(

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
mates_
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od mates_ »

zdravím, mám problém na e39 525d rok 01 mi hučelo levé přední ložisko, řvalo když jsem jel rovně a když jsem jel do zatáčky tak ještě více, tak jsem si jako už po xxxxkáté řekl jo ložisko vyměním a bude oka, tak jsem koupil nové ložisko a vyjel na cestu a ok, ale vzal jsem zatáčku do prava a lp ložisko ( to nové zahučelo) řek jsem si není možné, ale opravdu hučelo, jen do zatáčky když se kolo více zatížilo, tak jsem si řek šmejd a koupil ložisko druhé protože po xxx kontrolách jsem vadu nenašel a stejně i to další ložisko zase hučí, jsem bezradný, prosím help :(
all

#2 Příspěvek od all »

a na jiné ložislo na autě si nepomyslel?

to že to jde z pravděpodobného místa na autě je zavádějící, protože po autě konkrétně e39 se to nechutně přenáší. Já už tohle "diagnostikuju" jen stetoskopem, protože na e39 sem se už párkrát nachytal.
TomasBroz
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od TomasBroz »

matess píše:zdravím, mám problém na e39 525d rok 01 mi hučelo levé přední ložisko, řvalo když jsem jel rovně a když jsem jel do zatáčky tak ještě více, tak jsem si jako už po xxxxkáté řekl jo ložisko vyměním a bude oka, tak jsem koupil nové ložisko a vyjel na cestu a ok, ale vzal jsem zatáčku do prava a lp ložisko ( to nové zahučelo) řek jsem si není možné, ale opravdu hučelo, jen do zatáčky když se kolo více zatížilo, tak jsem si řek šmejd a koupil ložisko druhé protože po xxx kontrolách jsem vadu nenašel a stejně i to další ložisko zase hučí, jsem bezradný, prosím help :(

Problém jsem vyřešil novým nábojem včetně ložiska. Starý náboj měl oválnou díru a po zahřátí ložiska došlo k jeho zadření.
mates_
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od mates_ »

já to měnil i s nábojem a problém přetrvává, koupil jsem tedy ložisko i na druhou stranu, ale ještě nebyl čas jej přehodit
xdreamerx

#5 Příspěvek od xdreamerx »

TomasBroz píše:
matess píše:zdravím, mám problém na e39 525d rok 01 mi hučelo levé přední ložisko, řvalo když jsem jel rovně a když jsem jel do zatáčky tak ještě více, tak jsem si jako už po xxxxkáté řekl jo ložisko vyměním a bude oka, tak jsem koupil nové ložisko a vyjel na cestu a ok, ale vzal jsem zatáčku do prava a lp ložisko ( to nové zahučelo) řek jsem si není možné, ale opravdu hučelo, jen do zatáčky když se kolo více zatížilo, tak jsem si řek šmejd a koupil ložisko druhé protože po xxx kontrolách jsem vadu nenašel a stejně i to další ložisko zase hučí, jsem bezradný, prosím help :(

Problém jsem vyřešil novým nábojem včetně ložiska. Starý náboj měl oválnou díru a po zahřátí ložiska došlo k jeho zadření.

Ono na predek se ani samotne lozisko neprodava :wink:
Odpovědět