Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
hučí ložisko už druhé nové, prosím help :(
zdravím, mám problém na e39 525d rok 01 mi hučelo levé přední ložisko, řvalo když jsem jel rovně a když jsem jel do zatáčky tak ještě více, tak jsem si jako už po xxxxkáté řekl jo ložisko vyměním a bude oka, tak jsem koupil nové ložisko a vyjel na cestu a ok, ale vzal jsem zatáčku do prava a lp ložisko ( to nové zahučelo) řek jsem si není možné, ale opravdu hučelo, jen do zatáčky když se kolo více zatížilo, tak jsem si řek šmejd a koupil ložisko druhé protože po xxx kontrolách jsem vadu nenašel a stejně i to další ložisko zase hučí, jsem bezradný, prosím help 

-
- Kontaktovat uživatele:
matess píše:zdravím, mám problém na e39 525d rok 01 mi hučelo levé přední ložisko, řvalo když jsem jel rovně a když jsem jel do zatáčky tak ještě více, tak jsem si jako už po xxxxkáté řekl jo ložisko vyměním a bude oka, tak jsem koupil nové ložisko a vyjel na cestu a ok, ale vzal jsem zatáčku do prava a lp ložisko ( to nové zahučelo) řek jsem si není možné, ale opravdu hučelo, jen do zatáčky když se kolo více zatížilo, tak jsem si řek šmejd a koupil ložisko druhé protože po xxx kontrolách jsem vadu nenašel a stejně i to další ložisko zase hučí, jsem bezradný, prosím help
Problém jsem vyřešil novým nábojem včetně ložiska. Starý náboj měl oválnou díru a po zahřátí ložiska došlo k jeho zadření.
TomasBroz píše:matess píše:zdravím, mám problém na e39 525d rok 01 mi hučelo levé přední ložisko, řvalo když jsem jel rovně a když jsem jel do zatáčky tak ještě více, tak jsem si jako už po xxxxkáté řekl jo ložisko vyměním a bude oka, tak jsem koupil nové ložisko a vyjel na cestu a ok, ale vzal jsem zatáčku do prava a lp ložisko ( to nové zahučelo) řek jsem si není možné, ale opravdu hučelo, jen do zatáčky když se kolo více zatížilo, tak jsem si řek šmejd a koupil ložisko druhé protože po xxx kontrolách jsem vadu nenašel a stejně i to další ložisko zase hučí, jsem bezradný, prosím help
Problém jsem vyřešil novým nábojem včetně ložiska. Starý náboj měl oválnou díru a po zahřátí ložiska došlo k jeho zadření.
Ono na predek se ani samotne lozisko neprodava