Dobrý den, mám bmw e39 a auto mi neukazuje hodiny zkoušel jsem je zobrazit pomocí tzv. možností na přístrojovce ale tam bylo že jsoujako aktivní,ale jinak je tam tma. auto sem už tak koupil neví někdo jak to sprovoznit nebo na co podívat popřípadně je to nějak propojeno s autorádiem? esi mám hledat elektriku
Takže malý. Máš na páčce blinkrů nebo stěračů tlačítko BC? Tím se přepíná mezi teplotou, časem, spotřebou atd. Když se ti zjeví čtyři vodorovné čárky, tak to je čas. Pak jen jedním z čudlíků na budíkách točením doprava a doleva nastavíš hodiny a minuty a máś to.
Tehne BC ukazuje i hodiny? Mě to ukazuje jenom průměrnou spotřebu, dojezd, teplotu, a průměrnou rychlost. Já osobně mám hodiny jenom na rádiu a ty mi taky nešly, ale v kufru chyběla jedna pojistka (č.58 ), takže tedka už mi na radiu hodiny ukazují.
e155 píše:Takže malý. Máš na páčce blinkrů nebo stěračů tlačítko BC? Tím se přepíná mezi teplotou, časem, spotřebou atd. Když se ti zjeví čtyři vodorovné čárky, tak to je čas. Pak jen jedním z čudlíků na budíkách točením doprava a doleva nastavíš hodiny a minuty a máś to.
No já nemám čárečky ale tvu viz foto... proto to řeším a nevím v čem může být chyba.