Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E60/E61 drzak napoju

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
VRsix
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od VRsix »

Nevim kterej ........ to vymyslel za priplatek.

Jak mate vyresenej drzak na piti vy, co nemate priplatkovy v palubce? Me prijde uplne elementarni, aby u auta vyssi stredni tridy urcenyho pro cestovani bylo kam dat kafe nebo plechovka.
talio2

#2 Příspěvek od talio2 »

držák na pití mám vyřešený pravou rukou a automatickou převodovkou , taky mě to trápí, ale bastlit to nebudu
Lennox

#3 Příspěvek od Lennox »

Tady jsem něco našel jestli to tam půjde. http://www.schmiedmann.cz/5_serie/e60/v ... .htm#19401
xdentist
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od xdentist »

Když už to nevyhnutelně potřebuju, tak se otáčím do sklopené zadní loketky..
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#5 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Lennox píše:Tady jsem něco našel jestli to tam půjde. http://www.schmiedmann.cz/5_serie/e60/v ... .htm#19401

Tohle jde jenom do palubky, která tam už má na to otvory - teda s držákama
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
kornout

#6 Příspěvek od kornout »

Tady to je v E90, na ebay jsem to našel i na e60, vypadá to defacto stejně.
Jiank souhlasím s váma, kdy toto vymyslel, že to není ve standartu, to musel být ....., nechápu.
Já to občas řeším, že si plechovku s pitím dávám do loketky, mám tam pouzdro na telefon, tak to tam spolu docela drží, ale pakárna to je celý :(
VRsix
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od VRsix »

Kdyz mame dva kelimky z fast foodu, tak to resim taky v loketce. Ale co kaficko a ze ja si rad dam na cestu, obzvlast v zime :) Ted kdyz si dam kaficko, tak to resim stejne jako talio2 a to automat a drzak v ruce.

Nechapu, ze v BMW nedelaj alespon nejaky drzaky, co by se dali vestavet do loketky, tu bych holt otevrenou prezil. Takhle to resil znamy v M3 E46. Misto konzole na telefon drzaky na piti.

Existuje asi jen tohle: http://www.ebay.de/itm/Cupholder-Getrankehalter-BMW-E60-E61-LCI-Performance-Nachrustsatz-Becherhalter-/130855957453?pt=DE_Autoteile&fits=Platform%3AE60&hash=item1e779f73cd

Akorat nevim, jestli za to chci dat 80EUR a jestli to tam chci mit takhle vypi..... :)

Globalne to auto ma dost malo uloznych prostor v kabine (myslim kam dosahne ridic).
talio2

#8 Příspěvek od talio2 »

VRsix píše:Kdyz mame dva kelimky z fast foodu, tak to resim taky v loketce. Ale co kaficko a ze ja si rad dam na cestu, obzvlast v zime :) Ted kdyz si dam kaficko, tak to resim stejne jako talio2 a to automat a drzak v ruce.

Nechapu, ze v BMW nedelaj alespon nejaky drzaky, co by se dali vestavet do loketky, tu bych holt otevrenou prezil. Takhle to resil znamy v M3 E46. Misto konzole na telefon drzaky na piti.

Existuje asi jen tohle: http://www.ebay.de/itm/Cupholder-Getrankehalter-BMW-E60-E61-LCI-Performance-Nachrustsatz-Becherhalter-/130855957453?pt=DE_Autoteile&fits=Platform%3AE60&hash=item1e779f73cd

Akorat nevim, jestli za to chci dat 80EUR a jestli to tam chci mit takhle vypi..... :)

Globalne to auto ma dost malo uloznych prostor v kabine (myslim kam dosahne ridic).

Tohle má kamarád v 1er coupé, problém je, když jedeš se spolujezdcem, pořád do toho kope.. a tohle je vyndavací nebo přidělaný pevně ??
VRsix
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od VRsix »

Prijde mi to napevno. Ja si taky myslim, ze by to tam mohlo vadit. Resp. v 1er a 3er urcite. Kdyz jsem ted jel v E91 vepredu, musel jsem se divit, jak je to zalostne maly oproti E61.
kornout

#10 Příspěvek od kornout »

Jé já tam zapoměl odit ten link, ale koukám že VRsix to našel rovnou. Někde byla fotka, jak v tom frajer vozí lahvinku slivovice jako demonstraci jak to drží. Je to přidělaný napevno 2ma vruty, prej.
Jendix
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Jendix »

nepasoval by tenhle z e90

http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatf ... __E93.html

jinak já tam mám držák v palubce.. sice ho moc nepotřebuju, ale je fakt že v porovnání s např. škodovkama je blbost to dát jako příplatkovou výbavu..

f10 už to má vyřešený už trochu líp..
harmonica

#12 Příspěvek od harmonica »

Jendixi, ten držák to je přisávka? Nebo jak to funguje? Moc info k tomu není, ani cena.

Koukám po 5kách už docela dlouho ale téhle podstatné maličkosti jsem si nevšimnul! Na cestách to využvám prakticky pořád. Protože dálky bez kafe to moc nedávám. :tutuk:

Takže teď je volba jasná, 5ka pouze s automatem! 8)

Ještě mě pak napadlá jedna "prasarná": koupit takový ten držák co se dával na dveře drželo to v té skulince mezi gumou a sklem.

BTW: nemá někdo foto jak vypadá ten držák z příplatkové?
Drroman

#13 Příspěvek od Drroman »

ja to resim,orginalnim drzakem v palubce :D dobre,jen provokuju.... :D
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#14 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

harmonica píše:Ještě mě pak napadlá jedna "prasarná": koupit takový ten držák co se dával na dveře drželo to v té skulince mezi gumou a sklem.

Tapec na dveřích je tak širokej, že tam držák od mekáče nejde dát
VRsix
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od VRsix »

Vlasta píše:
harmonica píše:Ještě mě pak napadlá jedna "prasarná": koupit takový ten držák co se dával na dveře drželo to v té skulince mezi gumou a sklem.

Tapec na dveřích je tak širokej, že tam držák od mekáče nejde dát

Da se to, ale prasknul mi a vylil mi ctyri deci piti na nohy
kadli

#16 Příspěvek od kadli »

Nejlepsi je, kdyz se clovek koukne na Sauto, tak jsou tam socky bez kuze, pomalu okna na klicku, ale maji drzaky na piti. Bych se pos.... Taky jsem ten pripad bez drzaku....
Tecto

#17 Příspěvek od Tecto »

Ty držáky jsou stejně na prd. Je na nich jasně vidět, že to dělal amerikán - ano, jdou tam kelímky z meka, ale jinak v tom pořádně nic nedrží a všechno se v tom gingle. Je to takovej prasopes. normální oktávka to má vyřešený líp. No a mimo těch držáků tam není do kapes ve dveřích stejně co dát - jsou tak prťavý, že je to hrozný. Jo, a nejlepší je název pro odkládací skříňku před spolujezdcem - skříňka na rukavice . . . :lol:
norg

#18 Příspěvek od norg »

Co bys chtěl za název :D sis nevšiml, že jezdíme v Off Roadech a je to dělnické auto :D

tak toto téma mě dostalo :) Nikdy by mě nenapadlo, že to není v základu.

Nic co je na přísavku bych tam nedával, nechtěl bych riskovat nějaký opařený koule či něco :D
Teddy

#19 Příspěvek od Teddy »

Už jsem to tu někde psal a byl jsem ukamenovanej.... Nechápu, jak někdo může brečet, že nemá ty origo držáky nápojů.
Vlastně chápu. Když je nemá, tak neví, že jsou úplně na ho...

Když si do toho náhodou něco dam, tak pak musim jet extra kolbouka, aby to z toho nevypadlo. Při každym přidání plynu, nebo zatáčce musim jednou rukou držet kelímek. Je úplně jedno, jestli plnej, poloprázdnej, nabo prázdnej.... prázdnej to rovnou vystřeluje.

Pravda je, že jsem to zkoušel jen s půllitrovym kýblem z meka. Když si kupuju pití, tak ma žízeň, takže půllitrák je jediná volba. Když si dam kafe, tak si ho chci v klidu vypít. To si do auta neberu a nemam to teda vyzkoušený.

Chápu tuhle diskuzi, ale opravdu neni důvod si stěžovat, že tam nemáte ten origo.
To, že je to za příplatek jen ukazuje přístup bmw k zákazníkům. :(
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#20 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Držák nápojů v E39 taky nebyla zrovna žádná hitparáda
Odpovědět