Ahoj prosím někoho znalého o pomoc s tímto problémem.našel jsem u jednotky motoru 3 kabely odpojené z neznámo kterého konektoru a potřeboval bych určit kam patří..viz foto...vedou ze svazku k jednotce jak délkou jak k kdyby z leva ke 4 konektoru řj.ty stejné dráty vedou i do 3 konektoru a ústí do samostatného svazku někam.je vidět na foto.kdyby někdo věděl kam je zpět napinovat nebo měl schéma.budu rád za radu.třeba se tím i vyřeší můj problém s komunikací.nooo tak bohužel mi pro velikost nejdou vložit fotky tak kdyby je někdo potřeboval,pošlu je.barvy drátů jsou bílo-žlutý,modro-černý a hnědo-zelený.
podle schéma zapojení ty stejně barevné dráty jsou na 3 konektoru pro snímač tlaku railu.jsou to piny 20,33,35 na 3 největším konektoru.jtakže s připojením diagnostiky asi v tomto problém nebude. jinak bych potřeboval teda poradit i s tímto proč auto asi nekomunikuje.pojistky a konektor zkontrolovány.je to rok 1999,takže má ještě 20 pin kulatý u motoru
Zdravim,podarilo se to nejak vyresit?Mam stejny problem auto bylo v BMW a tam rekli ze se neda dostat do jedné sbernice dat.tudiz nejde zjistit proc sviti airbagy.zavada prej muze byt kdekoli
Aha,tak to zrejmne vyhraje opet autorizak,jelikoz nevim o nikom z okoli kdo by se do toho pustil.znamy jeste rikal ze by se do te zbernice dalo snad dostat pred konektor CD changeru
To ti taky nejspis nepomuze lamat to odjinud. Je to pomerne nevdecna zavada, hlavne nevyzpytatelna, protoze problem muze byt kdekoliv a je spis na stesti a zkusenostech za jak dlouho se ho podari "lokalizovat". Pokud je tedy jednotka v poradku.
Vse jde do jedne jednotky a ta to vyhodnocuje?asi to bude hlavni ŘJ ze?Nekdo z okoli Noveho Jicina tu asi neni, co by si trouf.Autorizak se mi fakt sponzorovat nechce,ale kdyz budu muset
Jo jo to tam je v kasliku.uz jsem to s tim heblem koupil.kdyz jsem byl na diagnostice tak jseme z te krabicky zkouseli vytahnout konektor,ale beze zmeny.Ze by to bylo nekde kvuji te krabicce rozpojene?Do kasliku mi vede nejaky drat z podpalubky a vede do toho zarizeni kde pak mam napojenou ctecku
Jo jo to tam je v kasliku.uz jsem to s tim heblem koupil.kdyz jsem byl na diagnostice tak jseme z te krabicky zkouseli vytahnout konektor,ale beze zmeny.Ze by to bylo nekde kvuji te krabicce rozpojene?Do kasliku mi vede nejaky drat z podpalubky a vede do toho zarizeni kde pak mam napojenou flesku