to sou vyborny stranky .. nebylo by naskodu udelat volnej preklad a dat sem .. sem si jistej ze by se slo s tvurcem domluvit o pouziti jeho dokumentarnich fotek.
Originál zaslal LOPOLO [B]to sou vyborny stranky .. nebylo by naskodu udelat volnej preklad a dat sem .. sem si jistej ze by se slo s tvurcem domluvit o pouziti jeho dokumentarnich fotek.
Coz o to,ale zas na druhou stranu tam neni nic prevratnyho... kdyz to nekdo nikdy nedelal (to je hezky ), stejne z toho nezmoudri a skonci v servisu U 2 loupezniku s.r.o.
http://www.bimmerinfo.com/bmw_flash_codes.htm Zkoušeli jste někdo jestli to funguje ? Mně to přijde jako docela užitečná věc, ale nějak se mi to nepodařilo spustit. Tak by mě zajímala něčí zkušenost, pokud možno někoho s M40 motorem. Ten se totiž v uvedené tabulce motorů a řídících jednotek nenachází.
2Milo: jeste nezkousel....
2all: 1) zapnout klicek do polohy on, ale nestartovat
2) ihned seslapnout uplne plyn-provest 5x
3) pockat par sekund
4) kontrolka se rozsviti a pak poctem bliknuti signalizuje chybne cidlo/prislusenstvi (napr. blik,pauza,blik-blik,pauza,blik-blik,pauza,blik-blik=1222)
DME-ridici jednotka,Air mass-vaha vzduchu,Throttle potenciometr-snimac polohy plynu, Output stage-vystup?, Coolant temp- teplotni cidlo vody, Intake air temp- teplota vzduchu, Knock senzor- cidlo klepani, Battery voltage/main relay- voltmetr/hlavni rele ridici jednotky, Throttle idle switch- spinac volnobehu/na klapce/, Speedometr- rychlomer, A/C kompresor- spinani kompresoru klimy, Crankshaft- cidlo na klice, Camschaft- cidlo na vacce, Fuel injectors- vstriky, F.p.relay kontrol- spinani ben.pumpy, Idle speed actuator- ridi volnobeh, Purge valve- odvzdusnovaci ventil, Ignition coil- zapalovaci civka, Air pump relay control- ovladani spinani vzduchove pumpy, No failure (1444)- bez chyby....tak doufam ze to alespon nekomu helfne a uvidi na konci tunelu svetlo a v nem 1444....
Originál zaslal Hanz [b] 2all: 1) zapnout klicek do polohy on, ale nestartovat 2) ihned seslapnout uplne plyn-provest 5x 3) pockat par sekund 4) kontrolka se rozsviti a pak poctem bliknuti signalizuje chybne
Má někdo tabulku na TDS jak se v tom pak orientovat
tos neco blbe precet, kod je dycky ctyrmistny cislo zacinajici jednickou (krom M70 atd motoru, kde muze bejt dvojka pro druhou banku), takze opakuj, tabulku mam, ale potrebuju vedet tvoji verzi DME