Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
SHÁNÍM ČESKÝ MANUAL NA E36
Takže: Návod je na 316i, 318i, 318is, 320i, 325i, + 325td, 325tds
Má to ale 150 stránek, z ruky ho nedám, ale zkusil bych ho nascanovat popř. nafotit digitálem. Času moc nemám tak to chvíli potrvá, ale bude to. Kámoš to chce taky takže mě do toho dokope.....
Předpokládám že to bude dost velký /desítky MB/
Jaxito představujete s předáním? FTP nemám.
Jirka, Pardubicko
PS: Vydělávat na tom fakt nehodlám, příště zas pomůžete třeba vy....
Má to ale 150 stránek, z ruky ho nedám, ale zkusil bych ho nascanovat popř. nafotit digitálem. Času moc nemám tak to chvíli potrvá, ale bude to. Kámoš to chce taky takže mě do toho dokope.....
Předpokládám že to bude dost velký /desítky MB/
Jaxito představujete s předáním? FTP nemám.
Jirka, Pardubicko
PS: Vydělávat na tom fakt nehodlám, příště zas pomůžete třeba vy....
- TURBO_KrteK
Návod na E36, 316 Compact v češtině mám ofocený. Klidně poskytnu.Třeba nechám ofotit a pošlu poštou nebo tak nějak.
A měl bych taky zájem o českou verzi od Jirky328. Mám 325 TD. Jiříku, prosím tě, nech to někde rozmnožit a rozešli nám to.Myslím, že každý rád zaplatí za zkopírování a poštovné. A bude to i pro tebe i pro nás rychlejší.Díky předem.
A měl bych taky zájem o českou verzi od Jirky328. Mám 325 TD. Jiříku, prosím tě, nech to někde rozmnožit a rozešli nám to.Myslím, že každý rád zaplatí za zkopírování a poštovné. A bude to i pro tebe i pro nás rychlejší.Díky předem.

Takže pánové jdeska jdu pravděpodobně na to, zkusim to po práci nacsanovat, už jsem to zkoušel a bude to vypadat celkem slušně. Doufám že se přemůžu a udělám to zaráz / je to cca 150 stránek / protože jak se znám, když to neudělám najednou, tak nikdy
Né vážně, kámoš na mě tlačí tak bych to měl rád z krku. Dám vědět jaxeto povedlo.

Né vážně, kámoš na mě tlačí tak bych to měl rád z krku. Dám vědět jaxeto povedlo.
- TURBO_KrteK
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Šup sem s nim 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Po 20ti minutách nastavování scaneru jsem se na to vysral, vzal jsem fo?ák, položil si manuál na A2 papír a bez blesku jsem ho během 20minut celej ofotil. Je to trošku tmavší / s bleskem se to moc lesklo /, ale je to hotovo. Pár stránek musím ofotit znova / nejsou dobře zaostřený / ale to už bude chvilka.
Jo a celý to má po convertu do JPEGu asi 25MB
Nevíte jestli by to šlo uložit sem? A jak?
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Jirka-328 píše:Po 20ti minutách nastavování scaneru jsem se na to vysral, vzal jsem fo?ák, položil si manuál na A2 papír a bez blesku jsem ho během 20minut celej ofotil. Je to trošku tmavší / s bleskem se to moc lesklo /, ale je to hotovo. Pár stránek musím ofotit znova / nejsou dobře zaostřený / ale to už bude chvilka.
Ulož to na http://WWW.uschovna.cz a sem dej třeba jen link

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!