Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
spotřeba ???
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
6-10 podle stylu jízdy dlouhodobě do 10 318is

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
M3maniac píše:P-J píše:Průměr za 3 roky 7.81 - 320i (vanos M50).
Tak jestli někdo uvažujete o 320i tak ji od P-J kupte,pokud má tuto spotřebu tak to jen polechtává
Jezdím normálně, většinou rychleji než je povoleno, když potřebuju předjet tak předjedu, ale skoro vůbec nekravím. Kdybych jezdil jen na spotřebu, tak to půjde bez problémů ještě níž.
Ta hodnota není jenom můj odhad, mám to, za celou dobu, zpočítané - klidně tu tabulku tady zveřejním.
Pítr píše:no to je lepší než moje 318i M40 a jaký jezdíš tratě ?
Nejvíc jich bylo v délce cca 17km (ráno do práce a odpoledne zpátky), skoro denně ještě drobné popojíždění po městě cca 5km. Potom už to většinou jsou cesty nad 50km. Prostě zhruba polovina najetých km za rok byla je tratích do vzdálenosti 20km.
Když jsem měl E30 318i M40, tak jsem jezdil kolem 10l, ale ta byla nějaká divná. Hlásila chybu lambdy a nepřestalo to, i když se dala nová.

tosy píše:P-J píše:Průměr za 3 roky 7.81 - 320i (vanos M50).
Kuwa popojíždí po městě za 7.81 a ještě jezdí rychleji než předpisově.Kua chlapi jak to děláte? Já lechtám fávo po městě jak nejlépe umím a moje spotřeba je 11,3 l/100 km.
Když už auto jede, tak podle ukazatele okamžité spotřeby žere při stovce cca 6,5l. A pokud to umíš s plynem, tak není problém ten uváděný průměr dosáhnout. Je taky rozdíl jet rychle, ale plynule, nebo stylem brzda plyn.
Jinak jsem psal, že po městě najezdím tak 5km denně a že polovina z najetých kilometrů za rok je na trasách do 20km (tam jsem o měste už nic nepsal).
Já vím že za tolik jezdím, mám do podložené a pokud tomu někdo nevěří, tak je to jeho problém....
P-J píše:tosy píše:P-J píše:Průměr za 3 roky 7.81 - 320i (vanos M50).
Kuwa popojíždí po městě za 7.81 a ještě jezdí rychleji než předpisově.Kua chlapi jak to děláte? Já lechtám fávo po městě jak nejlépe umím a moje spotřeba je 11,3 l/100 km.
Když už auto jede, tak podle ukazatele okamžité spotřeby žere při stovce cca 6,5l. A pokud to umíš s plynem, tak není problém ten uváděný průměr dosáhnout. Je taky rozdíl jet rychle, ale plynule, nebo stylem brzda plyn.
Jinak jsem psal, že po městě najezdím tak 5km denně a že polovina z najetých kilometrů za rok je na trasách do 20km (tam jsem o měste už nic nepsal).
Já vím že za tolik jezdím, mám do podložené a pokud tomu někdo nevěří, tak je to jeho problém....
Jojo asi to se svojí károu fakt umíš:)) Na takhle peknou spotřebu jsem se naposledy dostal s Fabkou s ekonomickym 1,2 HTP, při stejnem stylu jizdy jak uvádíš ty. A to ma 3 hrnky o proti tvých 6 kusů. JSES KUA DOBREJ!!!

Anonymous píše:Jojo asi to se svojí károu fakt umíš:)) Na takhle peknou spotřebu jsem se naposledy dostal s Fabkou s ekonomickym 1,2 HTP, při stejnem stylu jizdy jak uvádíš ty. A to ma 3 hrnky o proti tvých 6 kusů. JSES KUA DOBREJ!!!))
Tak to fakt jezdit neumíš. Až se to naučíš a trochu dospěješ, tak se zase ozvi.

-
- Kontaktovat uživatele:
P-J píše:Anonymous píše:Jojo asi to se svojí károu fakt umíš:)) Na takhle peknou spotřebu jsem se naposledy dostal s Fabkou s ekonomickym 1,2 HTP, při stejnem stylu jizdy jak uvádíš ty. A to ma 3 hrnky o proti tvých 6 kusů. JSES KUA DOBREJ!!!))
Tak to fakt jezdit neumíš. Až se to naučíš a trochu dospěješ, tak se zase ozvi.
Dobře, zkusím to

co jsem přezul na zimáky, jezdím piánko /// do 120 /// a spotřeba 7.8l. V létě mám tak 9-10 ale to vím proč....
)
Jezdim denně 35km do práce a 35 zpátky, z toho asi 5km po městě. Když jse m to zkoušel, tak to šlo i za 6.7l/100km...... na V6 2.8 paráda.
Jak už psal někdo nahoře, plynulost je základ.
Ale po městě za 8??? Musim se ještě móóóc učit..........

Jezdim denně 35km do práce a 35 zpátky, z toho asi 5km po městě. Když jse m to zkoušel, tak to šlo i za 6.7l/100km...... na V6 2.8 paráda.
Jak už psal někdo nahoře, plynulost je základ.
Ale po městě za 8??? Musim se ještě móóóc učit..........
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
No ja bych řekl že po městě a po městě. Když pojedu po městě v praze tak pojedu po magistrale zalevno a v uličkách zavíc a záleží jestli víc jedu v uličkách nebo po dvouproudovce takže někdy je to pod 8 a někdy pod 10

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!