Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

schéma elektroinstalace E36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
emajt

#1 Příspěvek od emajt »

Zdravím všechny co to čtou. A Prisím :( koupil jsem si BMW E36 rv.91
mám tam problém s el.podávacím čerpadlem, spíš jen s elektrikou čerpadlo chodí (zapojeno na přímo). Za jakou koliv odpověď dík. :wink:
kaso
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od kaso »

Ak by ti pomohli dake el. schemy, tak napis co mas za motor. Poslem ti schemy (ak ich budem mat, samozrejme). Pripadne aj s komentarom. Tiez som sa trapil s elektrikou a mam uz celkom peknu zbierku roznych schem.
guby325

#3 Příspěvek od guby325 »

kaso píše:Ak by ti pomohli dake el. schemy, tak napis co mas za motor. Poslem ti schemy (ak ich budem mat, samozrejme). Pripadne aj s komentarom. Tiez som sa trapil s elektrikou a mam uz celkom peknu zbierku roznych schem.

máš ty schémy elektronický? mohl bys mi je poslat mejlem please? vše co máš na e36, díky moc!!
Anonymous

#4 Příspěvek od Anonymous »

To já bych potřeboval taky -tak pokud by ti to nevadilo tak mi je mrskni na mejl------ helluska@centrum.cz díky díky díky :)
kaso
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od kaso »

Nebudem vam tie schemy posielat, lebo je toho dost vela (cez 200MB). Nuz ale urobil som (zatial len provizornu) stranku, odkial si mozete dake tie schemy stiahnut sami. Tu je:
http://www.monysoft.sk/bmw/
Zdar
bmwfan

#6 Příspěvek od bmwfan »

Koukal jsem se na ty stránky,co zmiňuje pan kolega.Je to E34 a je to tzv.prováděcí schéma.Nevím,jestli je tam všechno,ale mám originál E36 a je toho plnej šanon.
Odpovědět