Obracím se s prosbou na všechny, kteří využili zde několikrát publikovaný návod na opravu panelu digitální klimatizace u E36 (výměna toho kondenzátoru).
Je to přesně můj problém (klima jde, pak najednou vypne, zhasne displej nebo svítí jenom velmi slabě, pak zase naskočí atd...)
Netroufám si do toho š?ourat pájkou sám. Byl by tu někdo, kdo toto úspěšně udělal a udělal by to i mě? Jsem z Jihlavy a dojedu leckam.
Jiras píše:Obracím se s prosbou na všechny, kteří využili zde několikrát publikovaný návod na opravu panelu digitální klimatizace u E36 (výměna toho kondenzátoru). Je to přesně můj problém (klima jde, pak najednou vypne, zhasne displej nebo svítí jenom velmi slabě, pak zase naskočí atd...)
Netroufám si do toho š?ourat pájkou sám. Byl by tu někdo, kdo toto úspěšně udělal a udělal by to i mě? Jsem z Jihlavy a dojedu leckam.
Jiras píše:Obracím se s prosbou na všechny, kteří využili zde několikrát publikovaný návod na opravu panelu digitální klimatizace u E36 (výměna toho kondenzátoru). Je to přesně můj problém (klima jde, pak najednou vypne, zhasne displej nebo svítí jenom velmi slabě, pak zase naskočí atd...)
funguje to...
To je dobře, a proto bych to chtěl zmáknout. Najde se někdo s pájkou a kondíkem?
funguje to...
To je dobře, a proto bych to chtěl zmáknout. Najde se někdo s pájkou a kondíkem?
Pavel 528 píše:[quote="Jiras"]Obracím se s prosbou na všechny, kteří využili zde několikrát publikovaný návod na opravu panelu digitální klimatizace u E36 (výměna toho kondenzátoru). Je to přesně můj problém (klima jde, pak najednou vypne, zhasne displej nebo svítí jenom velmi slabě, pak zase naskočí atd...)
funguje to...
zmaknu....,musis ale jet do Prahy...o))
myslim,ze v okoli nekoho najdes kdo to zmakne...[/quote]
No zrovna do Prahy se mi moc nechce, ale kdyby se nikdo neozval, určitě bych přijel. Co bys za to chtěl?
Jinak znova - nedělal to už někdo např. z Brna a okolí nebo někde cca 100km od Jihlavy, kdo by to udělal ještě jednou pro mě?
Dělal mi to známej co opravuje televize a podobný věci, takže by to mohl udělat kdejakej servis co dělá spotřební elektoniku. Ukážeš co vyměnit a za chvilku to maj.
No myslím že to asi tak dopadne.
Ale jde to rozdělat v pohodě, nebo jsou tam nějaký zádrhele, než se dostanu k tomu kondíku? V to manuálu je to popsaný, že všechno lehce vyjede, ale už když jsem chtěl vyndat BC z palubky tím spodním otvorem, tak to nešlo. Chce to fakt jen silou? A ten panek klimačky taky? Nedrží tam tyhle dvě věci ještě na něčem?
Jiras píše:No myslím že to asi tak dopadne. Ale jde to rozdělat v pohodě, nebo jsou tam nějaký zádrhele, než se dostanu k tomu kondíku? V to manuálu je to popsaný, že všechno lehce vyjede, ale už když jsem chtěl vyndat BC z palubky tím spodním otvorem, tak to nešlo. Chce to fakt jen silou? A ten panek klimačky taky? Nedrží tam tyhle dvě věci ještě na něčem?
Vsechno silou!!! Zbyly mi jeste dva kondiky (pro jistotu jsem kupoval 3) jeden za 4Kc. Pokud ma nekdo zajem Kazdopadne jsem dalsim stastlivcem, kteremu vymena kondiku pomohla!!!! Ten clovek co na to prisel zaslouzi metál!!
http://www.macadamizer.com/bmwfix.html
Když jsme u toho panelu klimy blikaji mi obě modré šipečky nekdy nesviti vubec pak do toho klepnu a zacnou blikat, mel jsem to rozdelane ale do tehle jemne elektroniky moc nevidim a nevim co a jak. Neni tu nekdo kdo by mel podobnou zkusenost nebo kdo by se mi na to podival? nekde tak olomoucky, zlinsky kraj? Trosku to kazi v noci dojem z interieru Diky kdyztak SZ
xSAFA píše:Když jsme u toho panelu klimy blikaji mi obě modré šipečky nekdy nesviti vubec pak do toho klepnu a zacnou blikat, mel jsem to rozdelane ale do tehle jemne elektroniky moc nevidim a nevim co a jak. Neni tu nekdo kdo by mel podobnou zkusenost nebo kdo by se mi na to podival? nekde tak olomoucky, zlinsky kraj? Trosku to kazi v noci dojem z interieru Diky kdyztak SZ
mam uplně ten samej problém, ale neřeším to... kdyby někdo věděl čím to je, budu rád
xSAFA píše:Když jsme u toho panelu klimy blikaji mi obě modré šipečky nekdy nesviti vubec pak do toho klepnu a zacnou blikat, mel jsem to rozdelane ale do tehle jemne elektroniky moc nevidim a nevim co a jak. Neni tu nekdo kdo by mel podobnou zkusenost nebo kdo by se mi na to podival? nekde tak olomoucky, zlinsky kraj? Trosku to kazi v noci dojem z interieru Diky kdyztak SZ
mam uplně ten samej problém, ale neřeším to... kdyby někdo věděl čím to je, budu rád
přidávám se, mám ten samej problém. Nějaká nemoc či co
joooo panove kdyby se vam vypla klima a uz nenaskocila tak vam to opravim, ale blikajici svetylka nevim no, hledal bych vymlety cin nekde mezi kontakty nebo studenak- neleskla (vroubkovana,matna) vrstva cinu, jdete od ledky po cestickach, mozna neco najdete, jinak nevim
jinak kondenzator je 470nano faradu coz je 0,47mikro faradu, takze 0,47 mikrofaradu, ale pokud bys dal vetsi tak se nic nestane, jak rika alp, je to jen pro hromadeni prebytecne energie a zpetne vypusteni do bezpecneho obehu=filtrovani