Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Čerpadlo tds
Baxon píše:tak už to někdo prubněte a dejte echo ostatním, těch rozmrdanejch TDS-ek je tu celkem dost
Mluvil jsem s chlapíkem, kterej to dělá a ten mi to řek na rovinu, pokud je v háji vršek, tak by vyšla oprava max do patnácti litrů a pokud spodek tak to by bylo bratru za tři pětky. Vše v novejch dílech včetně demontáže, zjištění závady, opravy, seřízení a zpětný montáže. Pálky jak prase.
-
- Kontaktovat uživatele:
Petr píše:Baxon píše:tak už to někdo prubněte a dejte echo ostatním, těch rozmrdanejch TDS-ek je tu celkem dost
Mluvil jsem s chlapíkem, kterej to dělá a ten mi to řek na rovinu, pokud je v háji vršek, tak by vyšla oprava max do patnácti litrů a pokud spodek tak to by bylo bratru za tři pětky. Vše v novejch dílech včetně demontáže, zjištění závady, opravy, seřízení a zpětný montáže. Pálky jak prase.
teď ještě zjistit, jestli to je dobrá cena,
jestli pozná, že je v háji i ten spodek (netuším, co je vršek a co spodek

A? udělá množstevní cenu, určitě by se mu tam pár mrtvol z klubu sešlo

Podobný ceny mi povědělo víc lidí co se zabejvaj opravama. Vršek je elektronická část čerpadla, spodek je vysokotlaká část. Musí ho vyndat, dát na stolici a tam prej naprosto přesně pozná co mu je. Množstevní sleva asi moc nebude, je zaměstnanec firmy, tak ceny asi moc neovlivní. Celkem spolehlivej chlapík, dělá to už spoustu let.
-
- Kontaktovat uživatele:
Petr píše:Podobný ceny mi povědělo víc lidí co se zabejvaj opravama. Vršek je elektronická část čerpadla, spodek je vysokotlaká část. Musí ho vyndat, dát na stolici a tam prej naprosto přesně pozná co mu je. Množstevní sleva asi moc nebude, je zaměstnanec firmy, tak ceny asi moc neovlivní. Celkem spolehlivej chlapík, dělá to už spoustu let.
no Petre, jseš první adept a ostatní tě budou následovat

a? si to zaměstnanec hodí jako bokovku

od kud je?
3pětky je pičovina! kámošovi to dělali za 6tis. je fakt že si ho ale sám vytáhl a dal jim ho. ale vím že vršek bývá dražší než spodek!bohužel ti neřeknu kde to dělal nemám s ním momentálně kontakt. zkus se zeptat v hodoníně firma CARBAND jesli bydlíš poblíš. borec tomu dost rozumí, dělal mi tam vstřiky a fakt odborník.
Je z Děčína, pan Menšík, dělá ve firmě Auto Lano. Už jsem s nim měl pár věcí a vždy v pohodě. Ochotnej a hlavně šikovnej.
Jestli budu první to nevim. Uvažuju o jinym autě. Už jsem si jedno vyhlíd. Za šest pětek lehce piclej. stejně jsem už načal motor, tlaky sice má, ale klepou pístní čepy tak asi bude lepší koupit jiný.
Jestli budu první to nevim. Uvažuju o jinym autě. Už jsem si jedno vyhlíd. Za šest pětek lehce piclej. stejně jsem už načal motor, tlaky sice má, ale klepou pístní čepy tak asi bude lepší koupit jiný.
tds píše:3pětky je pičovina! kámošovi to dělali za 6tis. je fakt že si ho ale sám vytáhl a dal jim ho. ale vím že vršek bývá dražší než spodek!bohužel ti neřeknu kde to dělal nemám s ním momentálně kontakt. zkus se zeptat v hodoníně firma CARBAND jesli bydlíš poblíš. borec tomu dost rozumí, dělal mi tam vstřiky a fakt odborník.
Na moravu to mám celkem z ruky.
-
- Kontaktovat uživatele:
skautik píše:Baxon píše:skautik píše:[quote="Baxon"]tak už to někdo prubněte a dejte echo ostatním, těch rozmrdanejch TDS-ek je tu celkem dost
hehe zatim me to nepotkalo, leda bych do toho sel jako prevence))
vždy? si psal, že už si to řešil a stálo tě to 23k
ne ja jen nekoho citoval

ty kecale

teprve tě to teda čeká, tak čti pozorně, co

-
- Kontaktovat uživatele:
skautik píše:Baxon píše:skautik píše:[quote="Baxon"]tak už to někdo prubněte a dejte echo ostatním, těch rozmrdanejch TDS-ek je tu celkem dost
hehe zatim me to nepotkalo, leda bych do toho sel jako prevence))
vždy? si psal, že už si to řešil a stálo tě to 23k
ne ja jen nekoho citoval

ty kecale

teprve tě to čeká, tak pozorně čti, co