Glob. homol ma kazde auto ktore ma na stitku (pod kapotou, alebo kde sa nach stitok) uvedene e1*93/.....atd. 1-nemecko, 22 je cesko(asi cesko neviem staci mrknut do obyc oktavii tam to je)
konkretne nemecke auto ma e1*...... Ak toto nie je na stitku nema toto auto glob. homol. Ak natrafis na auto po roku v. 97 a nie je to tam je to skladacka, pretoze uz na 100% museli mat vsetky auta.
xxxx Eur v D
3130 Kč - Autec nový štítek + výpis z techn.údajů a techn.popis vozidla a
prohlášení výrobce
4636 Kč - TP před schválením techn. způsobilosti
1010 Kč TP+ME
1500 Kč rozhodnutí "vyhovuje" technické způsobilosti - vydává magistrát
800 Kč přihlášení
nový štítek cca 1 týden, potom teprve na Chodovec!
a pak asi týden
Aleš píše:xxxx Eur v D 3130 Kč - Autec nový štítek + výpis z techn.údajů a techn.popis vozidla a prohlášení výrobce 4636 Kč - TP před schválením techn. způsobilosti 1010 Kč TP+ME 1500 Kč rozhodnutí "vyhovuje" technické způsobilosti - vydává magistrát 800 Kč přihlášení
nový štítek cca 1 týden, potom teprve na Chodovec! a pak asi týden
Díky, ten Autec jsem chtěl vědět. Protože v německu jdou najít slušné e36tky z roku 95 okolo 2.000 éček.
paca píše:Díky, ten Autec jsem chtěl vědět. Protože v německu jdou najít slušné e36tky z roku 95 okolo 2.000 éček.
Nevím, nevím...ještě to zvaž s těma 2000 euro...Já jsem to řešil nedávno =velmi, velmi, velmi vážný zájem o dovoz... Řešil jsem to zrovna s Alešem...Tímto Tě zdravím, Aleši!!!! Já jsem se pak už cenově dostával na cca 5000 - 5500 euro, ale je fakt, že jsem sháněl kupátko, nejdřív iso, u tohot je ale, jak psal Aleš, problém s homologací a 1,9 iso pro mě nemělo smysl, takže jsem sháněl 323 nebo 325... No prostě u těch 2000 euro bych byl opatrnej na stav, abys nejel zbytečně a nebyl zklamaný...
paca píše:Díky, ten Autec jsem chtěl vědět. Protože v německu jdou najít slušné e36tky z roku 95 okolo 2.000 éček.
Nevím, nevím...ještě to zvaž s těma 2000 euro...Já jsem to řešil nedávno =velmi, velmi, velmi vážný zájem o dovoz... Řešil jsem to zrovna s Alešem...Tímto Tě zdravím, Aleši!!!! Já jsem se pak už cenově dostával na cca 5000 - 5500 euro, ale je fakt, že jsem sháněl kupátko, nejdřív iso, u tohot je ale, jak psal Aleš, problém s homologací a 1,9 iso pro mě nemělo smysl, takže jsem sháněl 323 nebo 325... No prostě u těch 2000 euro bych byl opatrnej na stav, abys nejel zbytečně a nebyl zklamaný...
Já jsem si před 14 dny přivezl z němec e36tku 323i touring (do provozu 6/97 po prvním majiteli a zrovna zítra jedu do Klíčan na potvrzení homologace). No a brácha shání něco podobnýho, ale levnějšího a jde mi o ten štítek z Autecu. Porovnávat stav stejně starých auta u nás a v německu, to tu nemusíme přece rozebírat