Zdarec, chci se zeptat jak na tom budu, když dám na auto 18" v rozměru 8" x 18" et asi 35 na předek i zadek + pneu 215 /45 R 18 nebo 215/40 R18
Jde o to, jestli mi to nebude extrémně dřít třeba podběhy a tak, má s tím někdo zkušenosti?
Podotýkám, že vytažené lemy nemám, ani se mi to nechce dělat....
Je možno dát na zadek ještě podložky? třebas 10mm na každou stranu, případně 5mm podložka? chtěl bych jít do možnýho maxima....
Bobra píše:Zdarec, chci se zeptat jak na tom budu, když dám na auto 18" v rozměru 8" x 18" et asi 35 na předek i zadek + pneu 215 /45 R 18 nebo 215/40 R18
Jde o to, jestli mi to nebude extrémně dřít třeba podběhy a tak, má s tím někdo zkušenosti? Podotýkám, že vytažené lemy nemám, ani se mi to nechce dělat.... Je možno dát na zadek ještě podložky? třebas 10mm na každou stranu, případně 5mm podložka? chtěl bych jít do možnýho maxima....
Dik za odpovědi
No jasně že jo. Vždyt na E46 se 18 normálně dávaly. Šly přiobjednat
jj, na e-46 vim, jdou fpoho, ale já mám e-36, sem to tam zapomenul asi napsat, sem na ty kolesa koukal, tak maj nakonec šířku 8,5 x 18" ET 38..... takže téměř stejný jako Lukas H., díky ti za foto!! Navíc máš sníženo, takže tam můžu dát snad i tu podložku
no snad půjdou, už je mám, tak to prostě musí bejt ono
Bobra píše:jj, na e-46 vim, jdou fpoho, ale já mám e-36, sem to tam zapomenul asi napsat, sem na ty kolesa koukal, tak maj nakonec šířku 8,5 x 18" ET 38..... takže téměř stejný jako Lukas H., díky ti za foto!! Navíc máš sníženo, takže tam můžu dát snad i tu podložku
ja je na prvnim bafu mel a v pohode.... neboj se toho...
Bobra píše:jj, na e-46 vim, jdou fpoho, ale já mám e-36, sem to tam zapomenul asi napsat, sem na ty kolesa koukal, tak maj nakonec šířku 8,5 x 18" ET 38..... takže téměř stejný jako Lukas H., díky ti za foto!! Navíc máš sníženo, takže tam můžu dát snad i tu podložku
ja je na prvnim bafu mel a v pohode.... neboj se toho...
Tak už sem klidnej, takže teoreticky bych mohl jit o do nějakýho rozumnýho snížení jako Lukas H.
diky za odpovědi chlapáci
Poraďte jaký máte zkušenosti s pneu 235/45/17 na E36 (coupe)??? Konkrétně na zadku
Mám je na zadní kola ale ještě jsem nenazul. Když jsem auto kupoval, byli tam 4x4 235/45/17, ale už pěkně sjeté a nikdy jsem v tom nejel víc jak ve dvou...
castro píše:Poraďte jaký máte zkušenosti s pneu 235/45/17 na E36 (coupe)??? Konkrétně na zadku
Mám je na zadní kola ale ještě jsem nenazul. Když jsem auto kupoval, byli tam 4x4 235/45/17, ale už pěkně sjeté a nikdy jsem v tom nejel víc jak ve dvou...
zalezi na ET .. ja je mel a na nerovnostech trosku skrtaly a tak sem parkrat musel vyhodit stopare kterej nechapal
V zadu se toho komfurtu moc nezbavíš jestli tam dáš 235/40 ale předek je boj. Mám to puštěný až na zem a 215/40 a toje harcování. Ve předu to asi bude chtít 215/45 což samozřejmě záleží na disku taky že .