Já mám e36 a tam se to dá vypnout a zapnout tlačítkem.Ale kámoš má e46 kde vyhořel kompet interiér a v autě zůstala pouze nepoškozená kabeláž.Po nastrojení všech věcí jako palubka,budíky,sedačky...atd tam není nic na připojení tlačítka na protiprokluz.Tím pádem se nedá vypnout.Zajímá mě jestli jsou třeba podle stupně výbavy e46 kde se to prostě vypnout nedá?
IKE píše:Já mám e36 a tam se to dá vypnout a zapnout tlačítkem.Ale kámoš má e46 kde vyhořel kompet interiér a v autě zůstala pouze nepoškozená kabeláž.Po nastrojení všech věcí jako palubka,budíky,sedačky...atd tam není nic na připojení tlačítka na protiprokluz.Tím pádem se nedá vypnout.Zajímá mě jestli jsou třeba podle stupně výbavy e46 kde se to prostě vypnout nedá?
Co ja vim , tak e46 maj antiprokluz vsechny , bez toho se to poridit nedalo. A vypnout to asi musi jit , jsou situace (snih) kde s tim je problem , kdyz to nevypnes.
Přesně tak, nestačí ho jen zmáčknout - to se rozsvítí kontrolka (vypne se jenom napůl) ale jakmile dojde k větší zátěži hned se zase zapne!
Pro úplné vypnutí je zapotřebí tlačítko chvíli podržet.
na staré e 46 co má ASC, pouze krátce zmáčknout, na novějších verzích co mají DSC po krátkém zmáčknutí dojde k vypnutí trakce ( tzn. že je možné si zahrabat ), v případě že tlačítko podržíte asi 6 s tak se rozvítí další kontrolka a je odpojená i stabilizace,
Sandál píše:na staré e 46 co má ASC, pouze krátce zmáčknout, na novějších verzích co mají DSC po krátkém zmáčknutí dojde k vypnutí trakce ( tzn. že je možné si zahrabat ), v případě že tlačítko podržíte asi 6 s tak se rozvítí další kontrolka a je odpojená i stabilizace,
proste vim ze kdyz sem s ni lital na snehu, trvalo mi asi pul hodky, nez mi doslo jak ten kram maka. pokud to nepodrzis dyl, nezablbnes si...
IKE píše:Já mám e36 a tam se to dá vypnout a zapnout tlačítkem.Ale kámoš má e46 kde vyhořel kompet interiér a v autě zůstala pouze nepoškozená kabeláž.Po nastrojení všech věcí jako palubka,budíky,sedačky...atd tam není nic na připojení tlačítka na protiprokluz.Tím pádem se nedá vypnout.Zajímá mě jestli jsou třeba podle stupně výbavy e46 kde se to prostě vypnout nedá?
Asi vůbec nechápete na co se ptám.To tlačítko není vůbec zapojené ke kabelům,tak že nějaký mačkání 5sekund mi je na houby