Cau,
mam 316ti Compact najeto asi 85000km.
Z motoru se me zacalo ozyvat klapani. Klapani je slyset jen na volnobech, pri vetsich otackach je zvuk cisty. Vychazi to nekde v okoli hlavy. Mirne se to zhorsuje.
Dalsi problem:
Jel jsem v dlouhe zacpe do kopce krokem a po case jsem mel problem s rozjizdenim. Spojka kdyz zabrala, tak se zacla jako kdyby cukat. Vydavalo to rany nekde od diferencialu. Nevim jaka ma byt od spojky dal po kola vule. Kdyz se treba rozjizdim na 1 a zmacknu spojku tak do v diferencialu bouchne (nebo nekde vzadu).
Poradte prosim jestli jsou to vazny zavady a jak to opravit.
To cukani pri rozjizdeni jsem taky nedavno resil-nova spojka cela sada za 7500 a byl v pr..li i setrvak,ten jsem daval starsi za 11,novej stoji asi 22.No a je klid.
sb píše:To cukani pri rozjizdeni jsem taky nedavno resil-nova spojka cela sada za 7500 a byl v pr..li i setrvak,ten jsem daval starsi za 11,novej stoji asi 22.No a je klid.
Cukání a bouchání dělá buď uložení prostředního ložiska v gumě na kardanu nebo silentbloky zadní nápravy, asi moc gumuješ Spojka v 85tkm by měla být O.K.
sb píše:To cukani pri rozjizdeni jsem taky nedavno resil-nova spojka cela sada za 7500 a byl v pr..li i setrvak,ten jsem daval starsi za 11,novej stoji asi 22.No a je klid.
eh??? tak moc??
To "moc" bylo k cemu,myslis,ze by se ty veci dali sehnat levnejc???
Mně se z motoru ozejvá něco podobnýho,slyšet to je též jen na volnoběh,ale spíš to vypadá na nějakej uvolněnej plast nebo tak něco,teda doufám..a nebo je to normální a ja sem paranoidní,všichni řikaj že to je normální Ale já mám R6 2.0
ja som mal problem s klepanim a to taky ze som mal uz vybehany ten maly tlmic napinaku klin. remena. Pocas volnobehu to tam letalo (ceze klepalo) vymenil som ho sam (1600sk/len tlmic) uz tam neleta a neklepe.
to mlácení zezadu muže bejt i uložení tlumičů - taky mi to dělalo, myslel jsem kardan, ale když se to zhoršovalo tak jsem mrknu na uložení a slušně řečeno bylo na sračku..