Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Čirá optika
tyhle jsou super, tamty nesedi moc..musi se upravovat blatniky...je to voser..tyhle sedi OK!!!
http://www.fun-tuning.cz/index.php?page ... =35&lang=0
http://www.fun-tuning.cz/index.php?page ... =35&lang=0
-
- Kontaktovat uživatele:
DOEMIXXX píše:tyhle jsou super, tamty nesedi moc..musi se upravovat blatniky...je to voser..tyhle sedi OK!!!
si se zase nenajed nebo co to meles opet za pytchoviuny ty mamlasi....
2sejcek: mel sem je tam, sedi gut- zadny (!!!) blinkry se nijak upravovat nemusi-determix je asi na aute vubec nevidel....ale po par tydnech sem je dal pryc, nelibily se mi..fotky mam, jestli chces vyslu...
-
- Kontaktovat uživatele:
320i píše:DOEMIXXX píše:tyhle jsou super, tamty nesedi moc..musi se upravovat blatniky...je to voser..tyhle sedi OK!!!
2sejcek: mel sem je tam, sedi gut- zadny (!!!) blinkry se nijak upravovat nemusi-determix je asi na aute vubec nevidel....ale po par tydnech sem je dal pryc, nelibily se mi..fotky mam, jestli chces vyslu...
psal blatníky, ale to je fuck..

320i: nevím co se do něj sereš, ale vím že kámoš si je koupil, když to byla novinka, auto nikdy nebořený a světla neseděli přesně tak jako origo, auto šlo ke klempířoj na spasování a blatníky museli se spásnout, mezi koncem blinkru a blatníkem byla malinká fuka a když se světla více posunuli k blatníkům zase byla fuka u masky, čili nakonec se spasovali, bohužel foto nemám a auto je už pryč, jinak ty světla vypadali strašně na autě.
A nebyl jedinej kdo řešil tento problém, dokonce i tam kde je kupoval ho na to upozornili!
A nebyl jedinej kdo řešil tento problém, dokonce i tam kde je kupoval ho na to upozornili!
-
- Kontaktovat uživatele:
seru protoze ty zkusenosti nemam a ani sem je od nikoho neslysel...holt sem mel stesti ( a vy smulu)....bo jinyho vyrobce...a pochybuju ze to je vyrobni vada- to spis bude kus od kusu..ale tvrdit vseobecne ze nesedi je natvrdlost..mimo to nezminil znacku...
ale jinak se shodnem na tom ze vzhled je .............. proste sem je zkusil a nelibili se mi....tak sli pryc...
ale jinak se shodnem na tom ze vzhled je .............. proste sem je zkusil a nelibili se mi....tak sli pryc...
320i píše:DOEMIXXX píše:tyhle jsou super, tamty nesedi moc..musi se upravovat blatniky...je to voser..tyhle sedi OK!!!
si asi jedinej komu sedeli more...priste dont flame vole

-
- Kontaktovat uživatele:
DOEMIXXX píše:si asi jedinej komu sedeli more...priste dont flame vole
sry ale rano sem mel naslapnuto a tvy vseznaly odpovedi byla takova posledni kapka...pritom sem vedel ze to tak neni...
Slid píše:myslím že snad taková lama není nikdo
lidska blbost nezna mezi
ajwori píše:funguje u nich elektrický naklápění????
ne
Tak mi došla čirá optika.
http://www.ciraoptika.cz/catalog/produc ... ts_id=5266
Píšou, že to má naklápět z místa řidiče. Leda tak parapsychologicky. Jinak jsou tam jakési dvě ledky, tak by mě zajímalo, jestli mají svítit společně s kroužky. Asi ano.
Jsem zvědav, jak pujdou namontovat a hlavně jak to bude vypadat. Někomu se to líbí, někdo mě zatratí.
http://www.ciraoptika.cz/catalog/produc ... ts_id=5266
Píšou, že to má naklápět z místa řidiče. Leda tak parapsychologicky. Jinak jsou tam jakési dvě ledky, tak by mě zajímalo, jestli mají svítit společně s kroužky. Asi ano.

Jsem zvědav, jak pujdou namontovat a hlavně jak to bude vypadat. Někomu se to líbí, někdo mě zatratí.