Tak jsem si to šinul s kámošem ulicema Ostravy, když jsem si to pnul po Rudné ulici tak 160km/h (antiradar byl v klidu tak proč ne ) a kámoš mi říká čoeče motor šlape, ale chtělo by to šestku........ a měl pravdu.... myslím že motor na to má ale ta převodovka .... a 5tka se zbytečně točí...
Asi blbost, ale sehnat převodovku s 6kvaltem to by bylo
Standa_Ov píše:Tak jsem si to šinul s kámošem ulicema Ostravy, když jsem si to pnul po Rudné ulici tak 160km/h (antiradar byl v klidu tak proč ne ) a kámoš mi říká čoeče motor šlape, ale chtělo by to šestku........ a měl pravdu.... myslím že motor na to má ale ta převodovka .... a 5tka se zbytečně točí... Asi blbost, ale sehnat převodovku s 6kvaltem to by bylo
ty si uzasny pilot! to ti auto po meste viac netaha? mal si to rozbehnut aspon na 200... ved co sa budes srat, je to mala dialnica, sice v meste, ale mala dialnica. nedalo sa, ze? ostatni v premavke ti prekazali. tak skus nabuduce a potom sa tym pochval, toto nemalo tu spravnu vahu.
mirof1 píše:ty si uzasny pilot! to ti auto po meste viac netaha? mal si to rozbehnut aspon na 200... ved co sa budes srat, je to mala dialnica, sice v meste, ale mala dialnica. nedalo sa, ze? ostatni v premavke ti prekazali. tak skus nabuduce a potom sa tym pochval, toto nemalo tu spravnu vahu.
Hoši, ale já jsem tu nechtěl psát kolik to žhavím po Rudné, ale že už tak při 160km/h má člověk pocit že by to chtělo 6tku a že kdyby nějaká převodovka byla 6tikvalt okamžitě by jsem si jí pořídil
Standa_Ov píše:Hoši, ale já jsem tu nechtěl psát kolik to žhavím po Rudné, ale že už tak při 160km/h má člověk pocit že by to chtělo 6tku a že kdyby nějaká převodovka byla 6tikvalt okamžitě by jsem si jí pořídil
to není ale tak jednoduché. Musel by jsi koupit, nebo nechat udělat i jiný kardan
Standa_Ov píše:Hoši, ale já jsem tu nechtěl psát kolik to žhavím po Rudné, ale že už tak při 160km/h má člověk pocit že by to chtělo 6tku a že kdyby nějaká převodovka byla 6tikvalt okamžitě by jsem si jí pořídil
to není ale tak jednoduché. Musel by jsi koupit, nebo nechat udělat i jiný kardan
tomu rozumiem a ja sa nikomu nemontujem do svedomia, len mi prislo, ze si na to pouzil zvlastny priklad