Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
okno u kupé nezajede vždy
-
- Kontaktovat uživatele:
nezajede dojezd nebo okno zezdola nahoru?
pokud dojezd - koukni se jestli uz nemas osoupanej ten cudlik v zamku dveri kterej uz pak je na hranici otevřeno/zavřeno.
pokud ti nechce vyjet okno nahoru na jeden stisk tlacitka, tak to mi dela kdyz stahnu okno az na doraz dolu . pokud ho zastavim tesne pred koncem (treba 1cm) tak pak nahoru vyjede na jeden stisk... a taky nechapu cim to je... asi ridici jednotkou stahovacky.. nevim..
pokud dojezd - koukni se jestli uz nemas osoupanej ten cudlik v zamku dveri kterej uz pak je na hranici otevřeno/zavřeno.
pokud ti nechce vyjet okno nahoru na jeden stisk tlacitka, tak to mi dela kdyz stahnu okno az na doraz dolu . pokud ho zastavim tesne pred koncem (treba 1cm) tak pak nahoru vyjede na jeden stisk... a taky nechapu cim to je... asi ridici jednotkou stahovacky.. nevim..

-
- Kontaktovat uživatele:
ten čudlík je jakoby dole v B sloupku, presne tam kam zacvakává zámek dveří.
Je to videt.
Kdyz uz byl osoupanej a na hrbolech blbnul dojezd ze za jízdy stahoval/vytahoval, tak jsem nalepil sekundovym lepidlem kus plíšku, kterým jsem jakoby zvětšil ten čudlík a od té doby už je to dobry.
Jinak to stoji cele asi 600,- v BMW
Je to videt.
Kdyz uz byl osoupanej a na hrbolech blbnul dojezd ze za jízdy stahoval/vytahoval, tak jsem nalepil sekundovym lepidlem kus plíšku, kterým jsem jakoby zvětšil ten čudlík a od té doby už je to dobry.
Jinak to stoji cele asi 600,- v BMW
Bbert píše:Aha, takže někde tam, kde je takový to velký kovový U přišroubovaný ke kastli, kam zapadá zámek? Přiznám se, že jsem to zkoumal minulej víkend, ale zaměřil jsem se spíš na mechanismus zámku dveří a kastli jsem neprozkoumával
Dá se to najít v ETK?
Jo,je to přesně tam,stačí malý kousek nalepit na ten malinkej spínač a už to funguje jak má....

Tak to jsem asi blázen, nebo mi ten čudlík někdo ukrad. Mám tam jenom to U s krytkou, ale čudlík (sebemenší) tam není. Mám tam pouze to, co je popsáno pod čísly 7,6,8 a 17 tady: http://bmwfans.info/original/E46/Cou/32 ... l-41_1111/
Není možný, že moje kupé 11/99 to má řešený jinak?
Bbert píše:Tak to jsem asi blázen, nebo mi ten čudlík někdo ukrad. Mám tam jenom to U s krytkou, ale čudlík (sebemenší) tam není. Mám tam pouze to, co je popsáno pod čísly 7,6,8 a 17 tady: http://bmwfans.info/original/E46/Cou/32 ... l-41_1111/
no u mého kupé

uvnitř toho účka.
BOHHy píše:No a já mám skříplé gumičky (těsnění) oken .. takže mi to tam jakože fučí kdyz jedu rychleji .. má s tím někdo zkušenost? jako třeba kolik stojí výměna popřípadě seštelování stahovačky .. díkes
Zespodu dveří máš pod gumovejma krytkama dva torxy,jeden jakoby vpředu dveří a druhej vzadu,kerejma šteluješ dojezd okna,je to piplačka,ale když si s tim vyhraješ,dá se to seštelovat,někde tady byl i obrázek,co kerej torx dělá,nevim to jistě,ale jeden snad šteluje sklon okna???