Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Potreboval bych radu ohledne sp.vzduchace diky

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
BMWul

#1 Příspěvek od BMWul »

cau potreboval bych poradit co s hadickama ktere zbyly po demontazi origo boxu ,na jedne je nejake cidlo-Musi tam zustat nebo ne?a kam s nima?kdyz jsem kuzel nasadil motor slapal ok,nehoupal a nic prosim o radu
Peppo
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Peppo »

Ake auto?? Sisku moc na BMW neodporucam, teda nie na E46 - chvilu som to mal, ale filter mal moc velku priepustnost a aut vypisovalo chybu - a niekedy trhlo a neslo - bolo treba vypnut a zapnut a vsetko ok. Daj radsej spat origo box a do toho vlozku - dokonca aj s vlozkou to hlasi na diagnostike chybu ako keby tahal falosny vzduch.... ale co uz
BMWul

#3 Příspěvek od BMWul »

mam bmw 325 i coupe e36
arnig

#4 Příspěvek od arnig »

Je to pořád dokola,já sem nějak extra často nechodim,nebo jak kdy ale tyhle otázky už mě někdy docela pozvednou,pořád dokola,pořád dokola to samý asi se o tom může psát pořád do nekonečna,nezlob se na mně ale zkus trochu "hledat" :? Jinak tě odpovím umě zbyde jedna hadička kam se dává malinkej filtřík na "odfuk".Filtr u mě rozhodně pomohl k lepšímu(tepelně odizolovaný),podle mně zaleží taky najakej obsah motoru to dáš :D
Odpovědět