Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Aktivace vsemozneho E46....
usak píše:Ahoj, mam dotaz. Mam E46 r.v.02. Zajima me co vsechno lze aktivovat pres RJ?? Blikani blinkru pri zamykani dalkou, to mi chybi, dale automaticke zamknuti pri rozjezdu jako ma audi a jeden znamy v E46 04, atd atd....
Dekuji
Ma tohle nekdo i v E46 do 9/01??Mam rok 9/00 a zajimaly by me hlavne ty blinkry pri odemknuti/zamknuti na dalku...
-
- Kontaktovat uživatele:
Dave_318i píše:usak píše:Ahoj, mam dotaz. Mam E46 r.v.02. Zajima me co vsechno lze aktivovat pres RJ?? Blikani blinkru pri zamykani dalkou, to mi chybi, dale automaticke zamknuti pri rozjezdu jako ma audi a jeden znamy v E46 04, atd atd....
Dekuji
Ma tohle nekdo i v E46 do 9/01??Mam rok 9/00 a zajimaly by me hlavne ty blinkry pri odemknuti/zamknuti na dalku...
06/01 blinkry blikaj
-
- Kontaktovat uživatele:
Whisky píše:Dave_318i píše:usak píše:Ahoj, mam dotaz. Mam E46 r.v.02. Zajima me co vsechno lze aktivovat pres RJ?? Blikani blinkru pri zamykani dalkou, to mi chybi, dale automaticke zamknuti pri rozjezdu jako ma audi a jeden znamy v E46 04, atd atd....
Dekuji
06/01 blinkry blikaj
03/01 a já zas blikám jenom při odemikání. A víc by se hodil opak.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Blinutí jednou při odemčení,bliknutí dvakrát při zamčení.. Zamčení při rozjezdu(nedoporučuji,jen to otravuje život,můj názor)selektivní odemykání dveří(taktéž,napřed řidič,potom celý auto)Světla stálý provoz atd.. U vetšiny modelů E46,39,53 to běžně jde.. Každý autorizovaný servis za pár korun nastaví přes diagnostiku...
a vetsinou ani neni nutny vozit cely auto, staci prijit s klickem .-) Nacte se klicek, vyjede seznam nastaveni, tam si clovek rekne co a jak chce aktivovat ci deaktivovat a je to. Navic lze kazdy klicek nastavit jinak. Takze treba klicek 1 rozsveci automaticky svetla, kdezto klicek 2 ne. atd. atd. atd.
-
- Kontaktovat uživatele:
MT píše:a vetsinou ani neni nutny vozit cely auto, staci prijit s klickem .-) Nacte se klicek, vyjede seznam nastaveni, tam si clovek rekne co a jak chce aktivovat ci deaktivovat a je to. Navic lze kazdy klicek nastavit jinak. Takze treba klicek 1 rozsveci automaticky svetla, kdezto klicek 2 ne. atd. atd. atd.
tohle je blbost.. bez auta to nejde.. jen některé funkce se aktivují jak do auta,tak do klíče.. třeba funkce centrálu...
-
- Kontaktovat uživatele:
MT píše:a vetsinou ani neni nutny vozit cely auto, staci prijit s klickem .-) Nacte se klicek, vyjede seznam nastaveni, tam si clovek rekne co a jak chce aktivovat ci deaktivovat a je to. Navic lze kazdy klicek nastavit jinak. Takze treba klicek 1 rozsveci automaticky svetla, kdezto klicek 2 ne. atd. atd. atd.
prostě příjdeš pěšky nebo mhd a necháš si nahrát do klíčku zamykání po rozjezdu a jdeš zase domů

Taky me zajimalo co se da vsechno pozapinat, nasel jsem tohle:
http://www.bmwnation.com/tech/glossary/ ... fg_01.html
Predpokladam ze pro Evropu to bude podobne.
http://www.bmwnation.com/tech/glossary/ ... fg_01.html
Predpokladam ze pro Evropu to bude podobne.