Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Montáž origo navi do e46
Jde o to jestli navi s malym displejem nebo navi s obrazovkou 16:9 ?
Pokud 16:9, tak je to cenovej mazec, zjistoval jsem to... Jedine pokud bys nekde sehnal tu cast s obrazovkou za rozumne penize ( coz bude 100% kradena) tak by to nebylo tak hrozny... Jde o to že ta část s obrazovkou ještě není navi... Ta je snad v kufru.
Co se týče té menší navi, tak co obnáší přestavba nevím, neinformoval jsem se. Nicméně je dobrá, kamarád ji měl v E46 318d a dalo se s tim jezdit perfektne.
K.
Pokud 16:9, tak je to cenovej mazec, zjistoval jsem to... Jedine pokud bys nekde sehnal tu cast s obrazovkou za rozumne penize ( coz bude 100% kradena) tak by to nebylo tak hrozny... Jde o to že ta část s obrazovkou ještě není navi... Ta je snad v kufru.
Co se týče té menší navi, tak co obnáší přestavba nevím, neinformoval jsem se. Nicméně je dobrá, kamarád ji měl v E46 318d a dalo se s tim jezdit perfektne.
K.
-
- Kontaktovat uživatele:
Myslím 16:9
Panel s displayem se pohybuje tak kolem 20tis, což už je celkem hodně, na to že normální navi se dá koupit kolem 10tis.
Pak ještě GPS jednotka, kabeláž anténa....
Nevim na kolik by se celkem vyšplhala cena, jestli to má vůbec má smysl.
Proto jsem myslel, jestli to už někdo nedělal.
Zas ta origo bude vypadat v autě nejlíp.
Panel s displayem se pohybuje tak kolem 20tis, což už je celkem hodně, na to že normální navi se dá koupit kolem 10tis.
Pak ještě GPS jednotka, kabeláž anténa....
Nevim na kolik by se celkem vyšplhala cena, jestli to má vůbec má smysl.
Proto jsem myslel, jestli to už někdo nedělal.
Zas ta origo bude vypadat v autě nejlíp.
Já to dával do E39 (tam je trochu jinej monitor a dá se sehnat snadněj) a bez práce to vyšlo cca na 60 tis (vč. TV tuneru). Záleží na tom, za kolik to seženeš, ale počítej min. 40k bez TV (15k monitor, 12-15k DVD jednotka nebo CD tak za 8k, externí rádio profi 5k, anténa GPS - origo ploutev ranec, jinak tak 1k, kabeláž - je lepší koupit novou určenou pro dodatečnou montáž 10k).
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Kontaktovat uživatele:
Vlasta píše:Já to dával do E39 (tam je trochu jinej monitor a dá se sehnat snadněj) a bez práce to vyšlo cca na 60 tis (vč. TV tuneru). Záleží na tom, za kolik to seženeš, ale počítej min. 40k bez TV (15k monitor, 12-15k DVD jednotka nebo CD tak za 8k, externí rádio profi 5k, anténa GPS - origo ploutev ranec, jinak tak 1k, kabeláž - je lepší koupit novou určenou pro dodatečnou montáž 10k).
Hm, to si mně moc nepotěšil. Ale děkuji ti za info.
-
- Kontaktovat uživatele:
jj...je to docela masakr..taky jsem o tom uvažoval....ale origo navigace není nic moc podrobná a funkčně omezená.
Když bych se do takového něčeho multimediálního pouštěl, mám jiný tip.
Podívej se na mp3car.com - ideální věc.... CompuCar
Dotykový monitor do rámečku...micro či nano pc se stabilizovaným zdrojem v kufru...endžoj...
Máš....pc...gps...dvd..5.1 zvuk...net...radio...digital tv...atd...atd...neomezené možnosti...ovládané dotykem přes obrazovku (žádná myš/klávesnice)
Navíc se dá koupit převodník na komunikaci ovládání z volantu a jiné diagnostické nástroje auta. To všechno se pak ovládá spec. software který si můžeš uzpůsobit sám (logo..menu...aj funkce)
Do budoucna to plánuji, ale s použitím Apple MacMini. Honza
Dotykový monitor do rámečku...micro či nano pc se stabilizovaným zdrojem v kufru...endžoj...
Máš....pc...gps...dvd..5.1 zvuk...net...radio...digital tv...atd...atd...neomezené možnosti...ovládané dotykem přes obrazovku (žádná myš/klávesnice)
Navíc se dá koupit převodník na komunikaci ovládání z volantu a jiné diagnostické nástroje auta. To všechno se pak ovládá spec. software který si můžeš uzpůsobit sám (logo..menu...aj funkce)
-
- Kontaktovat uživatele:
Centr píše:jj...je to docela masakr..taky jsem o tom uvažoval....ale origo navigace není nic moc podrobná a funkčně omezená.
No tak to je hodně dobrý, ale ty ceny jsou taky vražedný.
Když se do něčeho podobnýho budeš pouštět, tak dej vědět.
Pořád hledám nějaký řešení, aby to to bylo dobrý a dobře to vypadalo.
Díky
-
- Kontaktovat uživatele:
xboy píše:Centr píše:jj...je to docela masakr..taky jsem o tom uvažoval....ale origo navigace není nic moc podrobná a funkčně omezená.
No tak to je hodně dobrý, ale ty ceny jsou taky vražedný.
Když se do něčeho podobnýho budeš pouštět, tak dej vědět.
Pořád hledám nějaký řešení, aby to to bylo dobrý a dobře to vypadalo.
Díky
Jasně, ozvu se. Tak vražedný, v porovnání za origo vestavbu už tam moc rozdíl asi nebude. Micro počítač jsem počítal za cca 15-18t.kč, záleží na výbavě základní desky a velikosti HDD. Dá se to koupil v pohodě jako komponenty a poskládat jako obyč. pc. Jen ten monitor...hmm..Xenarc myslím? To je taky ranec. Tak do 30 by se to asi dalo udělat.

-
- Kontaktovat uživatele:
MiraS píše:driv jsem o tom taky uvazoval.... komp by nebyl problem.. ale ten monitor...
tady v cechach zadnej poradnej nebyl... tak jsem od toho upustil...
je to ted lepsi .. vite o nejakym s vga vystupem?
Tady u nás se to těžko hledá, ale jak tak koukám, tak ve světě je toho mraky.
http://www.mini-box.com/VM1040-10-4-LCD ... tegory=101
http://www.gnetcanada.com/lcd-8-vga-touch-screen.asp