Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
rozparany sedak na E36 sedan...oprava?
Taky jsem měl roztrhlej sedák, nebyl vůbec prosezelej, jen povrchově prošoupanej. Nejdřív jsem chtěl sedačku přečalounit, ale nechtělo se mi do toho vrážet peníze, tak jsem sháněl sedačku na vrakovištíh, kde jsem nesahnal protože vždy neseděla barevně a nakonec jsem koupil přes inzerát pěkný M-Packety za dobrou cenu. Jednak vypadají líp, líp se v nich sedí a mají 2 polohy sedačky navíc než standart
Zkrátka možnosti jsou dvě, buď nechat přečalounit, nebo sehnat jinou, buď z inzerátu nebo z vrakáče....
Jinak ještě mě napadá že moje sedačky můžu "vyslíknout" z toho potahu, ktrerej drží na samotný sedačce jen pomocí různejch svorek a všeho možnýho. Dá se klidně vyprat, zašít, prostě cokoli... Ovšem to zabere hooodně času, hlavně to "oblékání" a dá se ledasco zmrvit...

Zkrátka možnosti jsou dvě, buď nechat přečalounit, nebo sehnat jinou, buď z inzerátu nebo z vrakáče....
Jinak ještě mě napadá že moje sedačky můžu "vyslíknout" z toho potahu, ktrerej drží na samotný sedačce jen pomocí různejch svorek a všeho možnýho. Dá se klidně vyprat, zašít, prostě cokoli... Ovšem to zabere hooodně času, hlavně to "oblékání" a dá se ledasco zmrvit...