Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
cukání při 1800-2000 ot u 325 tds
-
- Kontaktovat uživatele:
no vstřikovací - v motoru cena seřízení tak max do litru - jak kdebomber666 píše:Bajzik píše:Normlální to není, je to čerpadlo v těch místech je "vyběhané" jsou to nejčasněji používané otáčky. Možná ti to ještě někdo seřídí ale já takové štěstí nemám, musím dát nové čerpadlo...[/quotea]
a sakra
čerpadlo čeho ??a cena ?
výměna čerpadla tak to už je docela cenová rána ale třeba ti to ještě posunou (seřídí)
a do prdeleeee......jsme z Karvine-Ostrava nevíš kde by byl nějaky dobry odbornik ?Bajzik píše:bomber666 píše:no vstřikovací - v motoru cena seřízení tak max do litru - jak kdeBajzik píše:Normlální to není, je to čerpadlo v těch místech je "vyběhané" jsou to nejčasněji používané otáčky. Možná ti to ještě někdo seřídí ale já takové štěstí nemám, musím dát nové čerpadlo...[/quotea]
a sakra
čerpadlo čeho ??a cena ?
výměna čerpadla tak to už je docela cenová rána ale třeba ti to ještě posunou (seřídí)
-
- Kontaktovat uživatele:
bomber666 píše:tak to nevím, jsem z j. čech. určitě tam v okolí máte nějaký diesel servis nebo BOSCHBajzik píše:a do prdeleeee......jsme z Karvine-Ostrava nevíš kde by byl nějaky dobry odbornik ?bomber666 píše:no vstřikovací - v motoru cena seřízení tak max do litru - jak kde
no ja nevim teda jestli to je tim čerpadlem...kde to nejlepe zjistit ?Jsem z Ostravska neznáte někoho dobreho kdo tohle umí diagnostikovat ?Demarco píše:No v Bosch v BA si pýtali za pretesnenie + nastavenie 7000,-Sk. Inač to tesnenie stojí cca 500,-. Drahé je to nastavenie, musia to dať na stolicu.
-
- Kontaktovat uživatele:
najlepšie ked si odchytíš nejakého týpka, ktorý robil pre bmw servis. V bežných servisoch by mali mať kontakty na takýchto ludí. Hlavne urobiť diagnostiku a to ti napovie čo dalej, cháápeš???bomber666 píše:no ja nevim teda jestli to je tim čerpadlem...kde to nejlepe zjistit ?Jsem z Ostravska neznáte někoho dobreho kdo tohle umí diagnostikovat ?Demarco píše:No v Bosch v BA si pýtali za pretesnenie + nastavenie 7000,-Sk. Inač to tesnenie stojí cca 500,-. Drahé je to nastavenie, musia to dať na stolicu.