Potřebuju poradit. Při volnoběhu (studený/zahřátý motor) mi vibruje celý výfuk a rezonuje to uvnitř auta. Výfuk je komplet nový, správně sesazený, všechny silentbloky jsou nové. Nikde se nedotýká kastle ani krycích plechů. Volnoběžný otáčky jsou taky OK. Už fakt nevím, kde může být zakopaný pes Díky
silenblok na motoru (tip 90%) ..řešil jsem to samé ..po výměně vlnovce vybrace jako pra.. sil. byl uplně vytržen ..pokud to bude ono je lepší vyměnit oba dva
Diky za TIP! Tise doufam, ze to bude jen silentblok O vikendu to necham zvednout a kouknu na ty silentbloky. Predpokladam, ze jsou to ty dva, ktery jsou kotveny do napravnice. S tim vstrikem bych zatim pockal je to preci jen nakladnejsi oprava...
samozřejmě, že to chce natočit EKG....není to zrovna levné...jak říkají, já měnil postupně na 320D vše....všechny silenbloky - dobré jsou Meyle Heavy Duty + převodovky,vlnovec na výfuku, komplet spojku, ale nakonec to byl stejně ten vstřik-u tohoto motoru to odcházelo....
Ja som teraz tiež menil vlnovec a strašne mi to teraz v aute duní, som z toho už na nervy, ani nie rezonácia kov o kov, ale iba také dunenie v ušiach. Po vypnutí motora sa mi motor dosť zatrasie, takže by to mohli byť tie silentbloky motora?