Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e36 kabro, kupe help s centralem

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
jboss

#1 Příspěvek od jboss »

Cau, je zde please nekdo z okoli jablonce ci liberce kdo by me moh helpnout s centralem ?
Kdyz zamknu dalkou central tak se me ihned po uzavreni otevre :-(
(klicem se central nesepne vubec)
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Tipoval bych kouslej nekterej z motorku. Co dojezdy, fungujou na obou dverich? Neptam se kvuli dojezdum, ale jestli si treba auto nemysli, ze jsou nektery dvere otevreny.
jboss

#3 Příspěvek od jboss »

Fx píše:Tipoval bych kouslej nekterej z motorku. Co dojezdy, fungujou na obou dverich? Neptam se kvuli dojezdum, ale jestli si treba auto nemysli, ze jsou nektery dvere otevreny.

Dojezdy slapou, pouze nekdy, chce to vic bouchnout dverma :-(
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Tak se mrkni pod očkem zámku, co je na sloupku, na čudlíky. Těma se právě řeší dojezd. Tak zkus, kterej je třeba volnější nebo vydřenej a chtěl by podložit.

Dálka k centrálu je origo?
jboss

#5 Příspěvek od jboss »

Fx píše:Tak se mrkni pod očkem zámku, co je na sloupku, na čudlíky. Těma se právě řeší dojezd. Tak zkus, kterej je třeba volnější nebo vydřenej a chtěl by podložit.

Dálka k centrálu je origo?

dalka k centralu je dodalavana s alarmem
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

To byla jen taková doplňující otázka :) Vzhledem k tomu, jak ti blbnou dojezdy, předpokládám problém právě v tom tlačítku v zámku, koukni jako první právě tam. Pokud se ti bude nějaký z těch čudlíků nezdat, ale na stisk rukou bude okno reagovat dojezdem, zkus ho přidržet a přitom zamknout.
atimen
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od atimen »

zdravim mam teke problem s centralem na E36 cupe (nemam dalku ) kdyz otocim klicem zamcou se obedve predni dvere ale hned v zapeti se u spolujezdce odemcou a takhle se to opakuje asi 4x a pak se zase zamcou dvere u ridice u spolujezdce zustanou odemceny a po sekunde se zamcou i ty u spolujezdce ...... nevite cim to je ? kekdy to jde na podruhe nekdy na po 5 ...
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Důvodů může být víc - špatný kontakt třeba v průchodce dveří, podle r.v. třeba i špatný spínač (tipuju, že ty máš ještě jednotku ZME a ne ZKE IV) v zámku, nebo zatuhlý některý z motorků.
jboss

#9 Příspěvek od jboss »

Dneska jsem s tim trochu experimetoval....
Zjistil jsem ze zamek co je ve dverich, kdyz se zacvakne a pak se zatlaci jeste dal, tak aktivuje to dojizdeni oken, takze okno popojede kousek nahoru.
U me to ale funguje celkove divne... Nejdriv mi fungovalo jen dojizdeni u spolejzdce. U ridice to neslo. Pak jsem nekolikrat zamklul a odemknul. Ted mi zase funguje jenom dojezd u ridice, u spolujezdce to nereaguje vubec.
Navic u ridice prestalo jezdit okno az nahoru. Proste vyjede maximalne cca 3 cm.
Ma nekdo nejakej tip ?
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

jboss píše:Dneska jsem s tim trochu experimetoval....
Zjistil jsem ze zamek co je ve dverich, kdyz se zacvakne a pak se zatlaci jeste dal, tak aktivuje to dojizdeni oken, takze okno popojede kousek nahoru.
U me to ale funguje celkove divne... Nejdriv mi fungovalo jen dojizdeni u spolejzdce. U ridice to neslo. Pak jsem nekolikrat zamklul a odemknul. Ted mi zase funguje jenom dojezd u ridice, u spolujezdce to nereaguje vubec.
Navic u ridice prestalo jezdit okno az nahoru. Proste vyjede maximalne cca 3 cm.
Ma nekdo nejakej tip ?

Vyjede 3 cm a dost, nebo 3 cm od konce dráhy? Funguje dojezd na tlačítko? Když držíš tlačítko, vyjíždí okno stále, nebo musíš mačkat pořád dokola, aby vyjelo po kouskách?

Ad dojezd: Myslíš tlačítko pod okem zámku na sloupku, nebo na dveřích auta? Jaký to je r.v.?

Co s tím má spojitost: Tlačítko pod očkem zámku, plastové pojezdy v kolejnici stahovačky, stahovačka jako taková, dolní konektor motorku stahování a z něj vedoucí kabely, a pak jednotka pod kastlíkem, na které je žlutý a modrý konektor (v případě stahování konkrétně modrý).
jboss

#11 Příspěvek od jboss »

Fx píše:
jboss píše:Dneska jsem s tim trochu experimetoval....
Ma nekdo nejakej tip ?

Vyjede 3 cm a dost, nebo 3 cm od konce dráhy? Funguje dojezd na tlačítko? Když držíš tlačítko, vyjíždí okno stále, nebo musíš mačkat pořád dokola, aby vyjelo po kouskách?

Ad dojezd: Myslíš tlačítko pod okem zámku na sloupku, nebo na dveřích auta? Jaký to je r.v.?

Co s tím má spojitost: Tlačítko pod očkem zámku, plastové pojezdy v kolejnici stahovačky, stahovačka jako taková, dolní konektor motorku stahování a z něj vedoucí kabely, a pak jednotka pod kastlíkem, na které je žlutý a modrý konektor (v případě stahování konkrétně modrý).

Okno u ridice vyjizdi jen 3cm, dal nejede :-(
i kdyz mackam porad tak vejs nevyjede.
Na sloupku zadny tlacitka nemam, rv 95
Odpovědět