Kámoš má zimní spotřebu průměrně 12l.jezdí hlavně měsot brzo ráno asi 8km a pak odpoledne z práce taky 8km +jízda ve městě+nějaký víkendoví cesty do 30km.častý startování ve městě-prostě spíš popojíždí.v letě zajel dlouhou trasu za 5,7l.je možná tato spotřeba?nebo je něco v pr....Na co kouknout první...?díky
já mám teď přes zimu a poskakování po městě okolo 10 litrů. Dost záleží na noze, počasí, okolnostech. Takže jestli tomu i šlápně, může být i 12. Pokud ale jel štreku pod 6, mělo by to být OK. V létě jezdím město tak za 9 při normální jízdě..
Mě se to zdá moc, nevim jak mám rozumět tomu poskakování... Jede 8km do práce a 8km z práce A plus ještě náký skákání po meste nebo ne? Pokud jo, tak je to možný.
Já mám spotřebu ted teda 8.6litru při takovým kombinovým provozu. Stouplo mi to asi o litr oproti létu.
Koby píše:Mě se to zdá moc, nevim jak mám rozumět tomu poskakování... Jede 8km do práce a 8km z práce A plus ještě náký skákání po meste nebo ne? Pokud jo, tak je to možný.
Já mám spotřebu ted teda 8.6litru při takovým kombinovým provozu. Stouplo mi to asi o litr oproti létu.
jj skákání po městě,1km sem 1,5km tam atd.častý startování....
ja sem na spritmonitoru.de mel po par plnych nadrzich spotrebu 13,7 litru tak sem to cely nasrane radsi smazal a jezdim v klidu a vychazi to an tech 10 no, ale tech 12 je urcite moznych
Ja mel s iSem 5,9 kdyz jsem fakt jel na spotrebu jinak 8-12 bezne taky sem se nasral a prodal a koupil 323 se kterou ted jezdim normalni jizdou 8,5 a ted kdxz je snih a furt nekde kravim tak 12:-)
Delta píše:tak včera sem mu to řikal a teď aktual měl 10,3l zajede prej ještě redši na diagnostiku,v Hradci méme BMW oficial má jet tam?Cena?
No určite to budou mit ve Stratosu jak se jede na Třebechovice. Jak to je ted v tom Březhradě v HK nevim ale rek bych ze pokud tam uz delaj i servis tak diag budou mit taky. A stoji to myslim 500.
Delta píše:tak včera sem mu to řikal a teď aktual měl 10,3l zajede prej ještě redši na diagnostiku,v Hradci méme BMW oficial má jet tam?Cena?
No určite to budou mit ve Stratosu jak se jede na Třebechovice. Jak to je ted v tom Březhradě v HK nevim ale rek bych ze pokud tam uz delaj i servis tak diag budou mit taky. A stoji to myslim 500.
Jestli mu žere 10,3l když jezdí 8km ráno a 8km odpoledne, většinu po městě, tak bych na diagnostiku ani nejezdil. Řekl bych, že to je odpovídající spotřeba. Jak už někdo psal na osmi km se motor anipořádně neprohřeje.
ja mam sice 318i,ale po Brne jezdim ted v zime za 9.2 litru a ted jsem jel dalku 200km po okreskach za 6.7litru a jizda okolo 90-120km,jinak to mesto je svina porad za jedna dva tri a to si papne
Já se vám sem teda nechci vnucovat, protože mam 316i v automatu. Jezdím převážně jen do práce a to jen 6 km a teď v zimě papá okolo 15...Je to dost, ale až tak divný mi to nepřijde...teplota za celou cestu nevyleze do půlky...je to prostě krátká trasa a pěkně to přikrmuje...Kdysy jsem měl Škodárnu 130, vlétě žrala kolem 6-7 a v zimně do práce 16!!!!
Mám E36 Iso rok a ta spotřeba zhruba sedí. Město mám cca 11 - 12. Mimo město jezdím normální jízdou za 7,5. Těžko říct, uvažoval jsem o špatné lambdě ale asi to bude normální apetit.
BP píše:Mám E36 Iso rok a ta spotřeba zhruba sedí. Město mám cca 11 - 12. Mimo město jezdím normální jízdou za 7,5. Těžko říct, uvažoval jsem o špatné lambdě ale asi to bude normální apetit.
Město 11-12? To to musíš honit furt jak nadmutou kozu