Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
geoška E36...za kolik?,
xSAFA píše:Jezdim za typkem co dela aji zavodni auta, vesnickej fachman ale servis skutecne na urovni. 300,- za napravu
no ze by vesnickej fachman na to mel tu merici masinku, jestli to dela jen nejakyma merkama tak nevim nevim, ten pristroj na to je dost drahej......
ale to je putna, k vam stejne kvuli tomu nepojedu

asi mi nezbude nez vyplaznout min 8 kilogramu
-
- Kontaktovat uživatele:
calif píše:xSAFA píše:Jezdim za typkem co dela aji zavodni auta, vesnickej fachman ale servis skutecne na urovni. 300,- za napravu
no ze by vesnickej fachman na to mel tu merici masinku, jestli to dela jen nejakyma merkama tak nevim nevim, ten pristroj na to je dost drahej......
ale to je putna, k vam stejne kvuli tomu nepojedu))
Nene ma pristroj nasadi na kazdy kolo a pak se mu na PC ukazujou ty odchylky apod... Jezdim odjakziva jen k nemu je levnej a dobrej.

Mě dělal geošku na všech kolech známej automechanik přes kámoše, po zavíračce v autorizovaným servisu Toyoty... Byl jsem u toho, asistoval jsem a tak... Trvalo nám to asi 2 hodiny, páč sem měl rozštelovaný úplně všechno co šlo, na zadku se mi rozpadl excentickej šroub, tak jsme ho nahrazovaly , na předek musel vytahovat autogen aby to vůbec povolil...
Říkal, že tak kurevský auto nedělal ať ho hodim ze skály
... (no jo, je zvyklej na rok dva starý funglofky). Původně jsme se domluvili na 4kila, dal jsem mu 600 protože s tím měl práce jak sviňa! Na závěr mi ještě vytiskl protokol o měření....
Jinak určitě si dohodni geošku u někoho známýho, aby si u toho mohl osobně bejt (jako já) a viděl že to dělá poctivě, páč když to dáš někam, kde jim nekoukáš přes rameno, tak se Ti na to akorát vyserou, vytiskou falešnej protokol a ty jim zaplatíš "těžký" prachy za NIC!!!

Jinak určitě si dohodni geošku u někoho známýho, aby si u toho mohl osobně bejt (jako já) a viděl že to dělá poctivě, páč když to dáš někam, kde jim nekoukáš přes rameno, tak se Ti na to akorát vyserou, vytiskou falešnej protokol a ty jim zaplatíš "těžký" prachy za NIC!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
calif píše:xSAFA píše:Jezdim za typkem co dela aji zavodni auta, vesnickej fachman ale servis skutecne na urovni. 300,- za napravu
ale to je putna, k vam stejne kvuli tomu nepojedu))
Bch to skusil v Humpolci u domina tam to neni drahy jinak mi to delali v Humplu na ucnaku kde sem se ucil gratis zadek predak
JIP píše:E36 má prej být při nastavení geometrie zatížená...psalo se to tu dříve v nějakém topicu...
Já platím v servise v Paskově 500,- za obě nápravy laserem, ale nezatěžovali mi to a nepříjde mi, že bych s tím teď měl nějaký problém...
No co já vím, tak pokud jezdíš sám, nebo občas ve dvou, tak je to jedno, seřídí se to i tak dobře, pokud denně jezdíš ve čtyřech, asi by to auto mělo být nějak zatěžkaný... Ale na druhou stränu, proč to neni nějak veřejně známý, bez ohledu na značku auta? jasně co auto, to trochu jiný štělování a seřizování, ale ptal jsem se na to servisáka co mi dělal geošku a říkal že to slyší poprvé a to geošku dělá téměř deně (Toyota, Subaru)..