Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

geoška E36...za kolik?,

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
calif

#1 Příspěvek od calif »

zdravim, vsude kam volam po me chtej za sbihavost kolem litru!
za kolik to delali treba vam....?
castro
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od castro »

400-600.
Slid

#3 Příspěvek od Slid »

pokud předek, zadek tak je to tak litr, zadek ti neudělá každý
jinak za předek se platí kolem 500,- u nás
calif

#4 Příspěvek od calif »

no myslim predek, ze pry to byva u baworaku hodne zarezly, jedni po me dokonce chteli abych to predem nahral autogenem, ze to jinak delat nebudou páč autogen nemaj......ale vsude je rec od 800 do litru :(
Slid

#5 Příspěvek od Slid »

to mají pravdu :wink:
calif

#6 Příspěvek od calif »

kurva
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od xSAFA »

Jezdim za typkem co dela aji zavodni auta, vesnickej fachman ale servis skutecne na urovni. 300,- za napravu
calif

#8 Příspěvek od calif »

xSAFA píše:Jezdim za typkem co dela aji zavodni auta, vesnickej fachman ale servis skutecne na urovni. 300,- za napravu

no ze by vesnickej fachman na to mel tu merici masinku, jestli to dela jen nejakyma merkama tak nevim nevim, ten pristroj na to je dost drahej......
ale to je putna, k vam stejne kvuli tomu nepojedu :)))
asi mi nezbude nez vyplaznout min 8 kilogramu
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Spajky »

A pak jedna blbá díra a 8 kil v hajzlu :?
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od xSAFA »

calif píše:
xSAFA píše:Jezdim za typkem co dela aji zavodni auta, vesnickej fachman ale servis skutecne na urovni. 300,- za napravu

no ze by vesnickej fachman na to mel tu merici masinku, jestli to dela jen nejakyma merkama tak nevim nevim, ten pristroj na to je dost drahej......

Nene ma pristroj nasadi na kazdy kolo a pak se mu na PC ukazujou ty odchylky apod... Jezdim odjakziva jen k nemu je levnej a dobrej. :wink:
Fantucci
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Fantucci »

stálo mě to 800,- v Pneuservisu STOREX. Za obě nápravy, plus tu přední též musel nahřát autogenem. A mají na to i ten přístroj na měření odchylek. Naměří to před i po korekci a pak ten protokol dávají k faktuře.
e46 325i Touring; X5 e70 3,0d xdrive
michal09

#12 Příspěvek od michal09 »

Mě dělal geošku na všech kolech známej automechanik přes kámoše, po zavíračce v autorizovaným servisu Toyoty... Byl jsem u toho, asistoval jsem a tak... Trvalo nám to asi 2 hodiny, páč sem měl rozštelovaný úplně všechno co šlo, na zadku se mi rozpadl excentickej šroub, tak jsme ho nahrazovaly , na předek musel vytahovat autogen aby to vůbec povolil... :roll: Říkal, že tak kurevský auto nedělal ať ho hodim ze skály :lol: ... (no jo, je zvyklej na rok dva starý funglofky). Původně jsme se domluvili na 4kila, dal jsem mu 600 protože s tím měl práce jak sviňa! Na závěr mi ještě vytiskl protokol o měření.... :wink:

Jinak určitě si dohodni geošku u někoho známýho, aby si u toho mohl osobně bejt (jako já) a viděl že to dělá poctivě, páč když to dáš někam, kde jim nekoukáš přes rameno, tak se Ti na to akorát vyserou, vytiskou falešnej protokol a ty jim zaplatíš "těžký" prachy za NIC!!!
JIP

#13 Příspěvek od JIP »

E36 má prej být při nastavení geometrie zatížená...psalo se to tu dříve v nějakém topicu...
Já platím v servise v Paskově 500,- za obě nápravy laserem, ale nezatěžovali mi to a nepříjde mi, že bych s tím teď měl nějaký problém...
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od xSAFA »

JIP píše:E36 má prej být při nastavení geometrie zatížená...psalo se to tu dříve v nějakém topicu...
Já platím v servise v Paskově 500,- za obě nápravy laserem, ale nezatěžovali mi to a nepříjde mi, že bych s tím teď měl nějaký problém...

8O a jak to provedu?
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#15 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

me delali geosku a davali do auta nejaky plastovy nadoby s piskem.
Lukash

#16 Příspěvek od Lukash »

Já mám na zbíhavost udělanej takovej přípravek a dělám jí na desetinu na druhý straně mám šupleru kdo by měl zájem tak mohu seřídit
HansCZ
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od HansCZ »

Ahoj, nemoh bys mi prosim na nej dat kontakt atd? Nebo je to spis jen pro zname? Shanim nekoho na olomoucku na bmw za rozumny penize.
diky moc
klanuk
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od klanuk »

calif píše:

Bch to skusil v Humpolci u domina tam to neni drahy jinak mi to delali v Humplu na ucnaku kde sem se ucil gratis zadek predak
michal09

#19 Příspěvek od michal09 »

JIP píše:E36 má prej být při nastavení geometrie zatížená...psalo se to tu dříve v nějakém topicu...

No co já vím, tak pokud jezdíš sám, nebo občas ve dvou, tak je to jedno, seřídí se to i tak dobře, pokud denně jezdíš ve čtyřech, asi by to auto mělo být nějak zatěžkaný... Ale na druhou stränu, proč to neni nějak veřejně známý, bez ohledu na značku auta? jasně co auto, to trochu jiný štělování a seřizování, ale ptal jsem se na to servisáka co mi dělal geošku a říkal že to slyší poprvé a to geošku dělá téměř deně (Toyota, Subaru)..
Calib

#20 Příspěvek od Calib »

Kam jezdíš do Paskova? Můžeš mi dát info a kontakt?
Odpovědět