Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Benzínové čerpadlo

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Tomassino

#1 Příspěvek od Tomassino »

Ahoj, vim, ze jste tu vsichni chytri baworaci, proto mi urcite poradite jako hloupemu baworakovi :D

Muj mechanik mi rikal, ze se mi podelalo benzinovy cerpadlo, ze misto 3,5 baru dava tlak 2,5 baru, coz je opravdu strasne znat pri studenem startu a par minut jizdy po startu studenyho motoru (auto skace jak kamzik :) )
Na odkaze v ETK dole je cerpadlo, ale jsou tam nejaky dve jednotky. Jak tomu mam rozumnet, je to jedna jenom nejak na obrazku rozdelena pro prehled nebo tam opravdu v aute jsou nejaky dve casti.
Na aukru se totiz objevilo benz. cerpadlo, obrazek sedi spis diky tomu "plovaku" na to druhe schema v ETK. Muzu to z toho aukra koupit, abych dostal to co chci? diky moc (snad sem to napsal trochu srozumitelne)

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=16&fg=15
http://www.aukro.cz/item352645805_benzi ... 3_e46.html
tupaccz

#2 Příspěvek od tupaccz »

no ja stím čerpadlem moc ti neporadím jen vím že jem viděl na ebay čerpadla i s poštovnym za 1200kč tak skus kuknout prvně tam
Fanny

#3 Příspěvek od Fanny »

01 je palivový čerpadlo v pravý části a 02 je plovák v levý části, tý fotce na aukru odpovídá to čerpadlo
Lucaash
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Lucaash »

Ahoj,

mohl by jsi prosím tě trochu popsat to skákání při studeném motoru? Mě se stává že když nastartuju a hned se pomalu rozjedu po garážích, tak se mi skoro pravidelně jakoby nedaří dávkovat přiměřeně malé množství plynu a auto poposkočí prudce dopředu. Ale stane se to většinou jen jednou krátce po nastartování, pak už se to chová dobře. Zároveň je to čerpadlo celkem slyšet z venčí, kdy vydává takové syčivo bzučive zvuky.

Chtěl bych vědět, jestli to je normální a nebo jestli mám začít shánět nové.

Díky,

Lucaash
Odpovědět