kdyz uz ste u tech oken, ja mam problem s tim ze kdyz to zaviram klickem ale i cudlem tak mi okynka vyjedou do pulky zhruba pak se zastavi sjedou malinko niz a uz se nezaviraj, kde je zrada? kdyz to zaviram cudlem v aute tak musim zmacknout tlacitka az do druhe polohy aby se zavreli.
tak ono to tím klíčkem má třeba brácha v compactu, kerej nemá nic víc než el. okna...takže to je snad skoro "standart"...
ale to s tou dálkou...kdyby někdo věděl, jak to "přidat"...tak by to bylo super
Miguel píše:Dojezdy s dálkou byly za příplatek, klíčkem by to mělo jít vždy.
stejně mě to překvapuje...ten němec, co to kupoval...si tam nacpal spoustu blbin a tohle ne:-/ mno a je možnost to nějako "dořešit"?
Dát tam jednotku centrálu co má výstup i na zavírání oken
Před chvilkou jsem se vráti z BMW (objednat nějaké kraviny) a schválně jsem se na to zeptal. No koukali na mě jako jelita, že prej to snad ani E36 nikdy neměla. Tak jsem jim nadiktoval VIN a oba čuměli jako péra, že takovou výbavu u E36 ještě neviděli . Pak mi sebral klíč, šel k technikům a údajně by se to mělo dát aktivovat přes diagnostiku, ale jinak, než že mi to napíchnou to nezjistí. Chtěji za to 1200Kč - komplet projetí auta.
Dovolím si oživit toto tema... jak je to s tím automatickým zavřením oken při podržení klíčku ve druhé poloze? Ptám se proto že moje auto to nedělá vůbec (dálku ani nemělo) a já nevím jestli je to ok nebo mam někde poruchu. (iso coupe rok 92)
Je tady někdo komu to chodí na autě starší než 94, tedy bez ZKV IV?
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
jarda píše:Dovolím si oživit toto tema... jak je to s tím automatickým zavřením oken při podržení klíčku ve druhé poloze? Ptám se proto že moje auto to nedělá vůbec (dálku ani nemělo) a já nevím jestli je to ok nebo mam někde poruchu. (iso coupe rok 92) Je tady někdo komu to chodí na autě starší než 94, tedy bez ZKV IV?
mám auto z r.v.93 iso v sedanu a funguje to jak na dálku, tak v zámku