Zdarec vespolek.. Hele, dá se nějak poznat, který čidlo ABS nefachčí? Třeba ho nějak proměřit (odpor atd.)? Já jen, že se mi nechce platit x stovek za diagnostiku, aby mi řekli že to je levý přední. Díky.
tak vzhledem k tomu ze sou dve a ty mas jedno spatny tak neni nic jednoduzsiho to zkusit prohodit za neaky jiny postupne ...ale jinak ja byl na diagnostice v renocaru a tam me to vyfluslo ze to je na prednim levym ....
Relátka jsem vyndával a zandával, konektory čidel rozpojil, prostříkal a spojil a nic. Dřív to občas svítilo, pak se to zhoršovalo, až teď to už svítí soustavně..
Kurňa, ale nějak to přeci musí jít proměřit multimetrem, ne?
kdyby někdo potřeboval tak mám použité ale OK ... přední i zadní po 850,-/ks
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
kdyby někdo měl tak taky bych potřeboval jedno čidélko za relativní cenu...taky na předek..a s tou diagnostikou je to fakt nějak se to s e-36 nechce bavit..pokud by jste někdo věděl o čidle zašlete mě zprávu rád si pro něj dojedu...děkuju..a eště mě tedy zajímá jestli je rozdíl mezi předním čidlem a zadním čidlem a ted nevim jestli je nemám náhodou na všech čtyřech kolech...???řekl bych že ano