Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Jakým radiem nahradit originál E36 touring
-
Zdravím,
takže mám v autě původní kazetové radio.Půdovní myšlenka byla, nechat si originál.Dokoupila se datová kazeta,kvalita nic moc,občas zlobí.Dále sem zkusil FM transmitter,no horší věc do auta sem si snad nemohl dát-značně šumí.
A teď mám dvě možnosti:
1.dokopit changer,s tím že půjde napojit na origo kazeťák(podle mě nejde)
2.koupit origo Bmw CD player a k tomu changer
3.koupit nové radio(MP3,...)
Přikláním se spíše ke třetí možnosti,jenže chci radio, které nebude vyčnívat z palubovky,ať už vzhledem(černá barva,jednoduchost,červené podsvícení) nebo pak tlouštou(výměnný panel).
Prostě si nechci prznit interiér nějakou celoudisplejovou bestií s blikající diskotékou:)
Někde jsem tu našel tread, kde byla vyfocena jakási Alpina,ale nemůžu ji za boha znovu najít.
Dotaz zní jaký autoradio by jste mi doporučili do tohohle dědečka?
Cena nehraje až tak důležitou roli
Díky
takže mám v autě původní kazetové radio.Půdovní myšlenka byla, nechat si originál.Dokoupila se datová kazeta,kvalita nic moc,občas zlobí.Dále sem zkusil FM transmitter,no horší věc do auta sem si snad nemohl dát-značně šumí.
A teď mám dvě možnosti:
1.dokopit changer,s tím že půjde napojit na origo kazeťák(podle mě nejde)
2.koupit origo Bmw CD player a k tomu changer
3.koupit nové radio(MP3,...)
Přikláním se spíše ke třetí možnosti,jenže chci radio, které nebude vyčnívat z palubovky,ať už vzhledem(černá barva,jednoduchost,červené podsvícení) nebo pak tlouštou(výměnný panel).
Prostě si nechci prznit interiér nějakou celoudisplejovou bestií s blikající diskotékou:)
Někde jsem tu našel tread, kde byla vyfocena jakási Alpina,ale nemůžu ji za boha znovu najít.
Dotaz zní jaký autoradio by jste mi doporučili do tohohle dědečka?
Cena nehraje až tak důležitou roli
Díky
-
Ten Becker je zatial asi jediny, co splna moje poziadavky na dizajn a podporu mp3. Nanestastie je dost drahy. Fakt nepotrebujem, aby sa mi to synchronizovalo s telefonom, aby to malo 2 RDS prijimace a podobne :((
Este som nasiel dizajnovo zaujimavy Eton DVD-210, ale nejake technicke infa o nom na Inete su skoro nulove...
Asi nakoniec skoncim u niektoreho z vyssich modelov Pioneer, u ktoreho si budem moct nastavit podsvietenie tlacitiek a displeja na cerveno...
Este som nasiel dizajnovo zaujimavy Eton DVD-210, ale nejake technicke infa o nom na Inete su skoro nulove...
Asi nakoniec skoncim u niektoreho z vyssich modelov Pioneer, u ktoreho si budem moct nastavit podsvietenie tlacitiek a displeja na cerveno...
-
mně se nechtělo dávat tolik za Becker tak padla volba na Clarion DXZ389RUSB. Podsvícení sedí téměř dokonale, vzhledem mi tam také sedí a hraje výborně, má 6 výstupů na zesilovač...
http://www.jaroslavklima.com/temp2/bmw/f8.jpg
http://www.jaroslavklima.com/temp2/bmw/f9.jpg
http://www.jaroslavklima.com/temp2/bmw/f8.jpg
http://www.jaroslavklima.com/temp2/bmw/f9.jpg
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
-
- Kontaktovat uživatele:
To jak má jarda chci taky uz jsem se na něj koukal dřív v klubových autech a je to rozumný kompromis.
Nějak mi nejde do hlavy proč se dnes tak hrozně těžko hledá pěkné kvalitní konzervativně vypadající rádio
Každej nestojí o miliardu tlačítek různých tvarů a velikostí a diplej přecpanej blikajícíma barvičkama 

Nějak mi nejde do hlavy proč se dnes tak hrozně těžko hledá pěkné kvalitní konzervativně vypadající rádio

jenom musím varovat všechny potenciální zájemce o (jakýkoliv) Clarion že i v módu shuffle se při zmáčknutí tlačíta pro posun na další nebo předchozí skladbu opravdu skočí na další nebo předchozí skladbu podle pořadí na CD. Pro většinu lidí asi nepodstatné, ale pro mě to je na infarkt..
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
Mi napadlo, ze mam este jednu - pre mna dolezitu - podmienku. Musi to byt ovladatelne z volantu [asi ako dialkove Pioneer] alebo nejakym joystickom pri riadiacej pake [doteraz som mal Sony a som na to zvyknuty]. Origo bmw ovladanie na volante nemam...
Sahat za jazdy na radio samotne a hladat na nom tlacitka - toto nechcem, prilis to odvadza moju pozornost od cesty...
Sahat za jazdy na radio samotne a hladat na nom tlacitka - toto nechcem, prilis to odvadza moju pozornost od cesty...
Ale Sony mají červené podsvícení, navíc jenom tlačítek, display je bílý nebo modrý, a zbytek BMW má podsvícení buď tmavé nebo světle oranžové, to spolu asi moc neladí ne?
-
- Kontaktovat uživatele:
krtek píše:plysakmartin píše:Já tam dal SONY CDX-GT616U. U něho jde taky nastavit podsvícení do červena
NIcméně koukám na toho beckera a je fakt dobrej
Já mám také,ale SONY CDX-GT414U v kovově černé a super!!
Jinak ta cena za ten BECKER je tak trošku někde jinde
Prosím,nedodal byste alespoň jeden foto?Měl jsem tyto rádia vyhlídnuté,ale nebyl jsem si jist jak sedí.
Díky!