Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Do e46 jedině kufrem!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Mám takový kuriózní problém s 320d e46 r.v.99. Dnes příjdu k autu a chci ho odemknout. Centrál cvakne a interiér se rozsvítí, ale auto je pořád uzamklé. Zkouším odemykat a zamykat a pořád nic. Přes řidičovy dveře to odemknout nejde, protože bývalý majitel asi nechal vyhodit táhla nebo co. Už se do toho asi někdo pokoušel dostat násilím. No tak jsem si řekl, že musím holt kufrem, protože ten na dálkáči fungoval... Tak vlezu do auta kufrem a chytnu za táhlo dveří, ale pořád nejde otevřít nevíte čím by to mohlo být? Jak příjdu domů tak si to napichnu na diag a snad to tím odemknu. Ale jak se to mohlo stát? Dík za každé info...
-
- Kontaktovat uživatele:
Opravdu to dálkáčem nešlo za boha odemknout. Když jsem to napichl na diag tak jsem si aspoň stáhl okýnka. No a když jsem zabral normálně za kliky zevnitř tak se to prostě neodemklo... Nic. Tak pak jsem zkusil párkrát odemknout a zamknout na středovém panelu a najednou už to funguje... Pak když jsem dal diagnostiku tak mi to vypsalo dvě chyby na centrálním zamykání. Nějaké relé + pojistka. Chybu jsem vymazal a už je to naprosto v pohodě... Taky nechápu jak se něco takového mohlo stát...
-
- Kontaktovat uživatele:
Killca píše:no tak rele, tim ze nesepne, tak to nic nedela kdyz to delat ma, bude uz asi nejak vychozeny, pak kdyz se parkrat protahne odemcenim zamcenim (muzes zkusit i pres dalku) tak to mozna pojede
No dobře to bych pochopil, ale proč to nešlo odemknout zatáhnutím za kliku zevnitř? Musel jsem z auta ven opět kufrem.
pripisu sem svuj cerstvy problem s DO a centralem....
-dnes prijdu k autu, chci odemknout a nic. nastesti mam zamky v poradku, tak jsem odemknul klicem...
-sednu dovnitr, zmacknu zamykani na stredovem panelu a zamknou se jen ridicove dvere. odemknout uz ale nejdou....
-kdyz zmacku zamykani na klicku, tak se taky zamknou jen ridicovy dvere. odemknout taky nejdou...
-v ostatnich dverich je slyset jen cvakani motorku, ale nezamknou se.
kde najdu pls komfortku nebo nejakou jednotku od centralu??? nebo pripadne tipy kde muze byt zrada....
diky
-dnes prijdu k autu, chci odemknout a nic. nastesti mam zamky v poradku, tak jsem odemknul klicem...
-sednu dovnitr, zmacknu zamykani na stredovem panelu a zamknou se jen ridicove dvere. odemknout uz ale nejdou....
-kdyz zmacku zamykani na klicku, tak se taky zamknou jen ridicovy dvere. odemknout taky nejdou...
kde najdu pls komfortku nebo nejakou jednotku od centralu??? nebo pripadne tipy kde muze byt zrada....
diky
sturm píše:No dobře to bych pochopil, ale proč to nešlo odemknout zatáhnutím za kliku zevnitř? Musel jsem z auta ven opět kufrem.
Ta funkcia sa vola DEADLOCK... to znamena, ze ked sa zamkne dialkacom, tak zlodej nevie otvorit auto tym, ze rozbije okno a potiahne packu zvnutra

Cize - ak zostanes v aute, zamknes s dialkovym, tak sa nevies dostat von z auta, pokial dialkovym neotvoris

A ten problem, ze sa ti rozsvieti vnutorne osvetlenie, ale neodomkne - je to problem s GRUND modulom... konkretne.. su tam 4 relatka ktore su pokazene... priprav sa, ze sa ti to bude srat stale castejsie

Mal som presne to iste, a touto chorobou trpi kazda tretia E46
PS: ten modul sa da aj opravit, ale obcas sa daju z EBAY zohnat za lacne peniaze

Passi píše:pripisu sem svuj cerstvy problem s DO a centralem....
diky
pozri moju odpoved vyssie... presne ten isty problem - GRUND modul a relatka ktore su vnom... proste sa nanich odpalia kontakty.. a casom to viac nefunguje ako funguje..
obcas staci parkrat stlacit zamknutie/odomknutie.. a tkato to striedat...
Passi píše:GROUND modul je ta velka krabicka za pojistkovou skrinkou??? vedou do ni tri konektory....
mel jsem ho venku a koukal do neho, ale mylslim ze na tom nic neopravim. kouknu po jinem....
Ano.. je to presne ono

-
Mam stejnej problem u E46, otevřu dalkačem a dveře zustanou zamkle ale interier se rosviti. Někdy to blbne a někdy ne
Budu to muset taky poměnit v bmw řikaly že by to mohla byt řidici jednotka centralu. Tak nevim
Jinak my tvrdily že to jde nahradit jedině stejnou, protože se liši podle vybavy auta, zaleži kolik oken je elektrickych, jestli to ma šibr atd.....
Jinak potvrdily to co tu už někdo psal že každa 3ti e46 to ma vhaji

kamikaze5100 píše:Mam stejnej problem u E46, otevřu dalkačem a dveře zustanou zamkle ale interier se rosviti. Někdy to blbne a někdy neBudu to muset taky poměnit v bmw řikaly že by to mohla byt řidici jednotka centralu. Tak nevim
Jinak my tvrdily že to jde nahradit jedině stejnou, protože se liši podle vybavy auta, zaleži kolik oken je elektrickych, jestli to ma šibr atd.....
Ano.. zalezi to presne podla vybavy... ale ako som povedal - sikovny elektrotechnik ti to opravi