Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Vstřikování
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si takhle jel a najednou co nevidím - na přístrojovce se mi rozsvítila žlutá kontrolka elektronického vstřikování a auto asi na 2 vteřiny ztratilo tah. Zastavím, vypnu motor, znovu nastartuju a jakoby se předtím nic nedělo. Mám to nechat plavat, nebo by se s tím mělo něco dělat? Díky za rady.
-
- Kontaktovat uživatele:
Osobně bych na to zatím drbkal a sledoval jesi šlape jak má pokud je něco v háji zas se to ohlásí pokud to byla jen nějaká nahodilá chyba bude pokoj. Max bych zajel na diagnostiku nevím jestli tam ta chyba bude nějak uložená a bude se dat zjistit víc... to nevím...
Mě se kdysi zase stalo že jsem zastavil na pumpě, koupil jsem si cigára chcu odjet a auto prostě ne a ne nastartovat
startér točil na plno ale motor ani ťuk, asi na po 6té se uráčilo nastartovat a už se mi to nikdy nestalo... Hold i auta mají své dny 
Mě se kdysi zase stalo že jsem zastavil na pumpě, koupil jsem si cigára chcu odjet a auto prostě ne a ne nastartovat

-
- Kontaktovat uživatele:
xSAFA píše:...Mě se kdysi zase stalo že jsem zastavil na pumpě, koupil jsem si cigára chcu odjet a auto prostě ne a ne nastartovatstartér točil na plno ale motor ani ťuk, asi na po 6té se uráčilo nastartovat a už se mi to nikdy nestalo... Hold i auta mají své dny
to se mi taky stalo...příjdu ráno k autu...startuju a nic...točím, točím..a furt nic...nakonec sjem se na to vykašlal, nechtěl jsem ho trápit...nějak jsem se dostal do práce a přemejšlel čím to může být...odpoledne jsem přišel, zkusil a šlo to na poprvý...od tý doby se to nikdy nestalo...

takže chlaper nech to bejt...jeslti se to stane zas...tak to řeš...