Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Vytekl tlumič

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
krabis

#1 Příspěvek od krabis »

Zdravím všechny,

dnes mi zacal vytekat predni tlumic, tak jsem se chtel zeptat, jestli je mozne ho nejak repasovat, popripade, kde se da sehnat nejaky levny, nebo jestli nema nekdo z Prahy nejakej uz vysranej, ze bych ho zkusil nejak demontovat a vymyslet neco...

Diky moc :)
vonderka
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od vonderka »

cus budu mit dva ttlumice i s pruzinama a ulozenim tak ti je muzu klidne dat...kdyz tak pis SZ
noir

#3 Příspěvek od noir »

a neni lepsi koupit novej?Tlumic se vyplati zrovna...
Brody
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Brody »

Taky me vytekl prez zimu.Na jare sem koupil komplet sadu a mam klid.Vzadu jak je ulozeni tlumice tak jak je tam ta jakoby misticka tak kolem ni uz byl ten pist tak orezlej,ze sem ho zlomil vejpul 8O .Takze urcite bych koupil aspon na predek tlumice nove :wink:
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od xSAFA »

Koupit nový :idea: !

repasi jsem nechával kdysi dělat když jsem jako student honil každou kačku a je to jen zalátání na nějakou přechodnou dobu stejně půjde zas do kytek a poměrně rychle. Laborování nad repasí tlumiče samodoma bych rovnou zavrhl :wink:
MatyACS
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od MatyACS »

kup novej repase je řešení na pár měsíců když to dobře dopadne
krabis

#7 Příspěvek od krabis »

Moc diky vsem za rady, zlomit zrezlej pist uz je docela silny kafco :D tak nak sme tady spolecne dosli k jednomu nazoru, ze je potreba novy. Kde tedy sehnat nove tlumice, za rozumnou cenu? Tim reaguji na dajsi prispevek, a to ze jsem student a honim kazdou kacku
:) :) Jo a taky by me zajimalo, jestli muzu na ctyrvalec pouzit tlumice z sestivalce :?:
MatyACS
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od MatyACS »

krabis píše:Moc diky vsem za rady, zlomit zrezlej pist uz je docela silny kafco :D tak nak sme tady spolecne dosli k jednomu nazoru, ze je potreba novy. Kde tedy sehnat nove tlumice, za rozumnou cenu? Tim reaguji na dajsi prispevek, a to ze jsem student a honim kazdou kacku
:) :)

AutoFren :wink:
Odpovědět