Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

pruser z povolenim sroubu kola

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
sefca

#1 Příspěvek od sefca »

pruser z povolenim sroubu kola stratil jsem pojistni sroub na povoleni nevite jak to doma povolit
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od xSAFA »

Nabízí se možnost pokud je to origo šroub tak si půjčit stejný ořech nebo zkusit zajet do BMW. U značkových šroubů se dá ten ořech tuším objednat podle čísla série na krabičce ale nevím jestli tomu tak skutečně je. Pokud je to třeba na plecháčích tak se to dá povolit hasákem už sem to kdysi řešil... Pokud je ale hlava zapadlá do disku tak leda odvrtat hlavu a zbytek pak vytáhnout ale jelikož ten šroub bude z hodně tvrdého materiálu tak to bude strašnej oser doma dělat... Nechal bych to profíkům.
Oldman
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Oldman »

Otlačok matice do plastelíny,očkový kĺúč som upravil fortunkou podĺa otlačku,za 10 minut hotovo.
JuanPablo

#4 Příspěvek od JuanPablo »

U orig. pojistnech šroubů do toho jde narazit imbus teď nevím jaká velikost :D ,ale šrouby tím znicíš. Ale dostaneš je ven.
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od xSAFA »

Oldman píše:Otlačok matice do plastelíny,očkový kĺúč som upravil fortunkou podĺa otlačku,za 10 minut hotovo.

A myslíme to samé? nejedná se o matici ale o šroub :idea: Nechápu jak chceš povolit šroub s nějakým vnitřním tvarem pomocí vypilovaného očkového klíče?Kor když bude šroub zalezlý do kola? 8O
Oldman
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Oldman »

xSAFA píše:
Oldman píše:Otlačok matice do plastelíny,očkový kĺúč som upravil fortunkou podĺa otlačku,za 10 minut hotovo.

A myslíme to samé? nejedná se o matici ale o šroub :idea: Nechápu jak chceš povolit šroub s nějakým vnitřním tvarem pomocí vypilovaného očkového klíče?Kor když bude šroub zalezlý do kola? 8O
A tomuto rozumieš?
pruser z povolenim sroubu kola stratil jsem pojistni sroub na povoleni nevite jak to doma povolit
sefca

#7 Příspěvek od sefca »

odsekal sem to srouby pytomi
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Spajky »

koupit u čongů gola sadu, namlátit na to tak nějak vořech, kerej se díky svojí dokonalý tvrdosti vytvaruje přesně podle bezpečáku :) s trochou štěstí jedním ořechem uděláte všechny 4 kola, mně to vyšlo :)
mudy
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od mudy »

Mel sem stejny problem pac nejakej kokot mi dotahl pojistovak vic nez ty ostani srouby a orech sem na nem ojel do hladka :) takze nasledovala navsteva renocaru v brne kde mi to behem 15 minut gratis povolili. mezitim sem koupil novej orech (cca kilco), je to jakejsi tisicihran ale jeste se deli podle cisla vyryteho univtr, nezalezi na typu auta ale opravdu na tom cisle orechu.
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Maikl »

jednou se mi podarilo ztratit nastavec na pojistny srouby, tak sem vzal krabici od sroubu a sel objednat novej nastavec, sice stal docela dost ale problem to vyresilo...
Oldman
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Oldman »

Odpovědět