Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

blinkry

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Tomik

#1 Příspěvek od Tomik »

Chlapi chtel jsem se zeptat,vcera jsem zapl vystrazne,jednou to probliklo a uz nejely blinkry vubec,ani zvlast leve,prave nebo vystrazne.Dnes mi uz jeli vystrazne,ale kdyz je chci hodit na pacce tak ani jeden nejde.
Jeste jedna vec,dnes jsem si menil v pristrojovce zarovky,a kdyz jsem ji nahodil zpatky tak mi ted neukazuje palivomer,otackomer a teplomer.Ty patice jsem zkontroloval a jsou zastrcene poradne,nemohlo se stat ze jsem tam neco podup.... :oops: Ten otackomer a ekonomer mi normalne fungoval,ale jeste pred tim nez jsem menil ty zarovky tak mi to prestalo ukazovat po novem startu. :roll: Predem diky za rady.
Killca

#2 Příspěvek od Killca »

scekni multimetrem pojistky a zkus si od nekoho pujcit relatko blinkru (to nejvyssi v pojistkovem boxu) a dale pujcit i budiky, protoze tohle vsechno se mohlo jen tak samo od sebe vypalit
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Pazdi »

ty budíky na 90% pojistka....ty blinkry možná to stejný...pořádně je projdi a zkontroluj...
Tomik

#4 Příspěvek od Tomik »

Tak ty pojistky jsem vsechny promeril a jsou ok.I to relatko kdyz zapnu vystrazne pekne cvaka.
Killca

#5 Příspěvek od Killca »

no tak sou v haji budiky, vymenit, me kvuli budikum stale svitily dalky, furt, po vymene slape vsechno jak ma
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Odpovědět