Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Interier rozebrani

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
zienteks

#1 Příspěvek od zienteks »

Chlapi poradte nemuzu rozebrat plast co je na levo od ridice je na nem paka na otevirani kapoty 2 sroubky jsem vyndal a ono to furt drzi a pak plast stredniho sloupku ten spodni (cerny) jak na to moc by mi to pomohlo
jarda

#2 Příspěvek od jarda »

ten levý má jeden šroubek uprostřed té páčky na otevírání kufru a pod tím je takový plastový jakošroubek, to je vše. Musíš ale sundat kryt pod volantem a pak ten plast tahat směrem do kufru.

Prostředek se rozebírá tak, že strčíš ruku do přihrádky pod boardcomputerem (resp. hodinami), na jejím stropě je díra, tam strčíš prst, vytlačíš board/hodiny, pak vyndáš díl s přihrádkou a zapalovačem, pak něčim vypáčíš čudlík na blikání všemi čtyřmi a v tomto bodě už máš odkryté všechny vruty - jeden pod tím tlačítkem na blinkry a tři v té díře po hodinách.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
zienteks

#3 Příspěvek od zienteks »

Ja jsem se asi spatne vyjadril potrebuju sundat plast stredniho sloupku u dveri ten spodni cerny potrebuju se dostat ke kabelum u leveho prahu.
jarda

#4 Příspěvek od jarda »

Jo aha. Tak u toho jsem si zatim pokaždý něco zničil, takže by mě to taky zajímalo.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
zienteks

#5 Příspěvek od zienteks »

No tak chlapi nekdo to uz musel rozebirat pochlubte se jak na to
martilulin

#6 Příspěvek od martilulin »

Tahem vytahni ten plast co je u dveri,jde to blbe,lepsi spise trhem,ale bacha,jsou tam takove stupidni kolejnicky a praskaji,nicmene se to da vytahnout.Ten klast u stredoveho sloupku podeber dole a tahem-ne trhanim se ho snaz vytahnout,jsou tam takovy dva cudly,prsty nacpy co nejdale.A ted pozoz,jakmile mas uvolneny spodek,musis tahnout cely plast smerem dolu je to tam nasunute v drzaku,jinak ho urves jako ja.Spetna montaz je jendoducha,kombinackama vytahej ty spodni cudly co tam zustaly,nasad je do plastu a pak to tam nastrc.
zienteks

#7 Příspěvek od zienteks »

Taaak rozebrano nic neprasklo no krom te zadni listy na prahu v te kolejnicce :(
martilulin

#8 Příspěvek od martilulin »

Staci tu kolejnicku prilepit sekuindakem a zasunout tam ten jezdec a drzi to.Ja muset menit komplet stresni okno i s mechanizmem a tak odstrojeni celeho auta mam v oku.
zienteks

#9 Příspěvek od zienteks »

JJ zalepil jsem to a drzi to v pohode diky za rady. :)
Odpovědět