Nikdy bych do repasovaného turba nešel-vyhozené peníze. Znám spoustu lidí, co to udělali a moc dlouho to nevydrželo. A reklamace-bez výsledku!!
Ale to je můj názor a tvá věc.
xxRobertoxx píše:Nikdy bych do repasovaného turba nešel-vyhozené peníze. Znám spoustu lidí, co to udělali a moc dlouho to nevydrželo. A reklamace-bez výsledku!! Ale to je můj názor a tvá věc.
Ahoj kluci,
zase záleží pouze n člověku kdo to dělá jako se vším v této republice.
U některé firmy budete spokojeni jinde ne...
Co já mám osobní zkušenost tak jen a jen pozitivni..
Cena ok záruka pul roku a v případě problémů bezproblémové řešení..
xxRobertoxx píše:Nikdy bych do repasovaného turba nešel-vyhozené peníze. Znám spoustu lidí, co to udělali a moc dlouho to nevydrželo. A reklamace-bez výsledku!! Ale to je můj názor a tvá věc.
No vidíš, já ho mám a nestěžuju si...
Jakou sis nechal dělat repasi? Tu základní? Přetěsnění opravárenskou sadou?
největší rozdíl je v repasi v tom že vyměnit funkční části turba opravnou sadou zvládne kdejaký turboservis ale nejdůležitější a nejnákldanější je vyvážení a vycentrování na což je potřeba drahej stroj kterej jen tak někdo nemá... proto spoustu rádoby turboservisů zkazí jméno rapasu turb... Prodávám repas turba se zárukou a ještě mě nikdo turbo nereklamoval tzn. myslím že je to kvalitně udělaný a jsem o tom sám přesvědčený, pokud chceš tak se ozvi, ceny jsou do 15tis podle typu za komplet repas...