Když jsme u té klimatizace dovolím si oživit toto téma...nechal jsem si cca před půl rokem vyhodit klimakompresor, protože jsem potřeboval vyměnit ložisko na el. mag spojce, dnes to tam chci dát, ale nevím kam kterou hadici...Jeden vývod je SUC a druhý je DIS. Předpokládám že SUC je sání, takže do toho asi půjde hadice z kabiny a DIS ve výtlak takže ta povede přímo do chladiče. Je to tak?Díky za odpovědi...
Co jsem viděl, tak každý báwo má jinej kompresor, tož nevím, jak to ti germáni dělali!? Přírubu z kabiny jsem dal na SUC (blíž napínáku rozvoďáku) a tu do chladiče jsem dal na DIS, tak by to asi mělo sedět, takže díky za rady chábři snad to pofachá zítra to jdu naplnit a uvidíme...A jen tak pro info cenovka ložiska řemenice el.mag spojky 806,-Kč, kdyby ho chtěl někdo měnit tak ať ví.
čau kluci...mám problém s klimatizací a v tomto počasí mě to fakt sere. Mám ji čerstvě naplněnou, těsní, spíná, vrtule funguje, ALE NECHLADÍ Na hadici mám prosklený šroubek, ve kterém by údajně mělo být vidět jak proudí náplň, ale nic tam vidět není...čím by mohlo být že mi to nechladí?? díky moc za rady...
(BMW E36 Coupe 320i, r.v.93, dvouzonova manuální klima)
capri píše:ahol lidi nevíte jak funguje na automaticky klimě v E36 ten automatickej vnitřní okruh ?(kruhovej objezd s Áčkem)
Myslíš ten AUC (Automatische Umluft Control) ? Je to A v kolečku šipek vedle tlačítka s šipkama do kolečka. Mám to taky. Myslím, že to je příplatková funkce v exclusive paketech. Mělo by to hlídat teplotu v kabině, aby se nerosila a v případě otevírat a zavírat klapky pro vzduch z venku. Šipky do kolečka to uzavřou natrvalo.
Poradíte mi prosím někdo? Když při jízdě zeslabím ventilátor až tak, že úplně zhasne displej, pak vypnu zapalování a zase zapnu zapalování, má se displej sám automaticky rozsvítit a ventilátor jet na nejmenší rychlost, nebo má zůstat vše vyplé dokud to zase sám nezapnu? Mě se to totiž chová jak kdy. Jednou zapnu zapalování a topení jede na minimum a z toho jindy nastartuju a zůstane to celé vyplé tak jak jsem to měl před vypnutím klíčku.
no a pokud to má tak skutečně být, netušíš ani náznakem kde by mohla být chyba? Ted jsem vymenil pojistku a chová se to tak, že když zeslabím ventilátor až tak, že zhasne displej, tak při příštím nastartování je VŽDY zaplý panel a ventilátor jede na první čárku..