Nazdárek vespolek. Resetující se a vypadávající budíky se tu řeší dost často. Ale kupovat jiný se mi nechce. Zaprvý za ně chtějí moc, je problém sehnat ty samý (ISo) a zatřetí bych je nechtěl za půl roku shánět znovu kvůli tý samý poruše. A ještě se mi nechce platit za sladění kilometrů..
Už to bude tak rok, co tady někdo psal, že je v Práglu někdo spravuje.. Kdyby někdo věděl, byl bych moc rád za kontakt. Už mě ty budíky serou.. Blbnou čím dál tím víc Díky.
budíky na iso mají rychlost do 260km/h a normál č-vál má jen 240 nebo 220km/h........mám ten samý problém, někdy ten malej počítač kilometrů svítí a funguje, ale přejedu nějaký hup a jentak problikne a už pak nic neukazuje. mám taky ISo povedlo se to někomu vyřešit?
Většinou to byvá špatnými kontakty v palubové desce tím starší bmw trpí mne například nesvítí polovina budíků a když bouchnu do kapličky tak jdou zkus všechny ty kontakty zkouknout a i kabely bývají nalomené izolace a navzájem se zkratují atd.
liza píše:budíky na iso mají rychlost do 260km/h a normál č-vál má jen 240 nebo 220km/h........mám ten samý problém, někdy ten malej počítač kilometrů svítí a funguje, ale přejedu nějaký hup a jentak problikne a už pak nic neukazuje. mám taky ISo povedlo se to někomu vyřešit?
Ty máš na iSu origo tacháč do 260km/h? Nemáš to předělaný? Kdo to tak ještě má?
Jinak k těm problémům s budíkama. Já to komplet rozebral, vyčistil, zkontroloval kabely, kontakty zabrousil smirkem 1200 a na to pak kapku spreje-myslim že to byl Contactol (údajně oživí el. kontakty). Od tý doby všechno ok.
Na ISu to tak bylo do určitého roku (myslím 1994). Já mam taky do 260.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
no jo ale jak mám zabrousit kontakty, když se k tomu ani nedostanu. budíky sem venku měl, rozebraný sem to měl taky, ale k tomu displeji je to zalitý na pevno. Tak jaký kontakty vedou přímo do toho?
liza píše:budíky na iso mají rychlost do 260km/h a normál č-vál má jen 240 nebo 220km/h........mám ten samý problém, někdy ten malej počítač kilometrů svítí a funguje, ale přejedu nějaký hup a jentak problikne a už pak nic neukazuje. mám taky ISo povedlo se to někomu vyřešit?
Ty máš na iSu origo tacháč do 260km/h? Nemáš to předělaný? Kdo to tak ještě má?
Jinak k těm problémům s budíkama. Já to komplet rozebral, vyčistil, zkontroloval kabely, kontakty zabrousil smirkem 1200 a na to pak kapku spreje-myslim že to byl Contactol (údajně oživí el. kontakty). Od tý doby všechno ok.
Já mám také na ISu budíky do 260 ty do 240 by nestačily