Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Spínačka E36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Beowulf

#1 Příspěvek od Beowulf »

Zdravím.:)

Začala se mi protáčet spínačka,tak chci koupit novou i se všemi zámky. Chci se jen zeptat,jestli je na benzínu stejná jako na naftě? A ještě moje auto je 5 dveř,tak kdybych to koupil z coupe,jestli je tam rozdíl?

Díky kluci.:)
libovka

#2 Příspěvek od libovka »

A JAK TO UDĚLÁŠ S IMOBILIZEREM?
Beowulf

#3 Příspěvek od Beowulf »

No to netušim.:) Nějak to bude muset udělat mechanik. Nebaví mě 5 minut točit klíčkem než se ten klíč chytí..... Buď nějak přehrát nebo imobilizéry přehodit (jestli to nějak jde),opravdu nevím,prostě nějak,teď jen potřebuju vědět jestli to je stejné????:)
Killca

#4 Příspěvek od Killca »

ten krouzek immo by mel byt prendavatelny, osobne bych zamky dveri zavaril a nainstaloval dalkovy klice, pokud chces menit vsechny

treba jako sem mel ja na isu e36 tadyten
http://img517.imageshack.us/img517/8316/dsc00304ns3.jpg

jinak pokud prendavatelny immo neni, tak rozebrat spinacku a podivat se, jestli tam nejde nekde prilepit trochu kovoveho lepidla, aby to neprotacelo a zacvakavalo spravne

jinak zamky na dverich jsou ze vsech verzi e36 a e34 stejny

a dale podle tohodle to vypada ze immo se da prehodit ( a samozrejme spinacka je stejne u dizlu i benzinu)
http://bmwfans.info/original/E36/Cou/31 ... 32_0909/#6
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
CZAirwolf

#5 Příspěvek od CZAirwolf »

A ja bych zamky nezavaril, umre baterka a budes kaput.
Killca

#6 Příspěvek od Killca »

CZAirwolf píše:A ja bych zamky nezavaril, umre baterka a budes kaput.

proto se take voli umistit nekam dostupne pod naraznik nebo podbeh vyvody z baterky na zaizolovany oteviraci +12V
Beowulf

#7 Příspěvek od Beowulf »

Děkuji všem,nejvíce Killcovi, opravdu mi poradil!:) Zítra si zavolám o zákmy. Dám je tam,jsem rád,když mám zámky i dálku.:)
Killca

#8 Příspěvek od Killca »

Beowulf píše:Děkuji všem,nejvíce Killcovi, opravdu mi poradil!:) Zítra si zavolám o zákmy. Dám je tam,jsem rád,když mám zámky i dálku.:)

ale s tou spinackou to neni na jistotu prosimte, jen dedukuju, chtelo by to rozebrata zkusit vyndat a pak uvidis
Beowulf

#9 Příspěvek od Beowulf »

Killca píše:
Beowulf píše:Děkuji všem,nejvíce Killcovi, opravdu mi poradil!:) Zítra si zavolám o zákmy. Dám je tam,jsem rád,když mám zámky i dálku.:)

ale s tou spinackou to neni na jistotu prosimte, jen dedukuju, chtelo by to rozebrata zkusit vyndat a pak uvidis

V klidu,koupím a když to nebude pasovat,tak to prodám a zkusím tu starou zalepit. :wink:
Beowulf

#10 Příspěvek od Beowulf »

Tak už mám tu novou doma,ale ten pán co to vyndával z auta, polámal obě kliky i to uchycení kolem zámků,tak jen doufám,že ty zámky z toho půjdou vyndat a dát do mojeho traktoru. :?
Odpovědět