Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e46 - rucni brzda - brzdi jen jedno kolo

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
vrnk
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od vrnk »

Ahoj kluci,

tak jsem dnes v klidu vyrazil na technickou, ktera probihala uplne bez problemu, nez zacli zkouset rucni brzdu. Zjistili mi, ze leve zadni kolo pri zatazene rucce vubec nebrzdi. Bohuzel jsem kvuli tomu neprosel a do prace jsem musel trolejbusem :roll: .
Udajne to muze byt zarezle lanko, nebo pridrenej brzdic, ale v nejhorsi variante by se pry musel koupit novej brzdic, kterej prej stoji raketu.
Mate s tim nekdo zkusenost?

Diky.
libovka

#2 Příspěvek od libovka »

U bmw není ručka na brzdič.Budou rosypané pakny.Pakny jsou cca za 1000kč.Taky záleží jaké budou bubny.Pokud budou vyrezlé je lepší je dát taky nové.
vrnk
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od vrnk »

Diky, Libovko.
Mike83

#4 Příspěvek od Mike83 »

vrnk píše:Ahoj kluci,

v nejhorsi variante by se pry musel koupit novej brzdic, kterej prej stoji raketu.
Mate s tim nekdo zkusenost?

Diky.

Mel jsem stejnej problem, a v jednom servise mi dokonce tvrdili ze ty pakny se musi delat spolecne se s kotoucema a deskama, ze samostatne to nejde :roll: ...to oblozeni stoji kolem max 1500,-, jak psal libovka, az je tam budes mit, tak je nezapomen normalne pres rucku natvrdo obcas ohoblovat od rzi.
vrnk
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od vrnk »

Tak uz mam prozatim po problemu a technickou mam nakonec zdarne za sebou. Mechanik rikal, ze to bylo hrozne zarezly, ale povedlo se mu to rozhejbat. Nicmene rikal, ze se ty pakny stejne brzo vysypou, jak psal Libovka, takze brzo me stejne ceka vymena...

Jeste jednou diky, kluci, za Vase rady a nazory.
Odpovědět