Ahoj mám problém s centrálem ,zničehonic přestal jít.Pojistky ok,jednotku jsem zkoušel jinou - nejde.Signály od zámků do jednotky jsou ok akorát že nezamkne.Nevíte někdo co všechno může bránit zamčení centrálu?tlačítko dveří?fakt nevím .... Dík za každou radu (BMW3 E36 compact r.v. 98 jednotka ZKE IV)
MOD jarda: upraven název topicu
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e36 compact '98: Centrál nezamyká
A jednotka centrálu ten příkaz na zamčení vůbec nevyšle? Měl by to být pin 9 na černém 15-pinovém konektoru..
Jinak pokud vím tak moje auto nezamkne když jsou otevřené řidičovy dveře... Signály otevřených dveří jsou na pinech 2 a 3 na 26-pinovém zeleném konektoru..
Jinak pokud vím tak moje auto nezamkne když jsou otevřené řidičovy dveře... Signály otevřených dveří jsou na pinech 2 a 3 na 26-pinovém zeleném konektoru..
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Tady to máš všechno podrobně popsaný, mužeš si to zkontrolovat drátek po drátku... http://www.unofficialbmw.com/images/lock.pdf
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot